رسانه‌های منطقه از حمله موشکی مقاومت یمن به امارات همزمان با سفر رئیس رژیم صهیونیستی به این کشور خبر دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان خبرگزاری رویترز در خبری اعلام کرد بامداد امروز چندین صدای انفجار مهیب با فاصله‌ای کم در آسمان ابوظبی به گوش رسیده است.

شبکه المیادین نیز گزارش داد پرواز هواپیماها در فرودگاه ابوظبی و دبی برای ساعاتی متوقف شده است. 

دقایقی بعد از انتشار این خبر، وزارت دفاع امارات ضمن تایید این حمله ادعا کرد حمله بامداد امروز نیروهای مسلح یمن هیچ خسارتی به همراه نداشته است.

وزارت دفاع امارات همچنین مدعی شد موشک شلیک شده توسط انصارالله را رهگیری و منهدم کرده و بقایای این موشک نیز در منطقه‌ای غیرمسکونی در اطراف ابوظبی سقوط کرده است.

سخنگوی رئیس رژیم صهیونیستی نیز ادعا کرد اسحاق هرتزوگ در جریان جزئیات این حمله قرار گرفته و خطری او و هیأت همراهش را در امارات تهدید نمی‌کند.

برخی منابع خبری اما می‌گویند این موشک به یک کارخانه کشتی‌سازی در منطقه المصفح ابوظبی اصابت کرده و خساراتی در پی داشته است. یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن هم اعلام کرد به زودی جزئیات حمله به عمق خاک امارات را در بیانیه‌ای مفصل منتشر خواهد شد.

رئیس رژیم صهیونیستی روز گذشته (یکشنبه) در اولین سفر خود به امارات پس از آشکارسازی روابط با این کشور وارد ابوظبی شد.

حمله اخیر یمنی‌های به ابوظبی، علاوه بر تاثیرگذاری بر شاخص‌های اقتصادی و ایجاد حس ناامنی در امارات می‌تواند حامل یک پیام سیاسی دیگر هم باشد. حمله غافلگیرکننده نیرو‌های مسلح یمنی در روزی رخ داد که رئیس رژیم صهیونیستی و هیئت همراه در ابوظبی اقامت دارند. صهیونیست‌ها به تازگی مدعی شدند که حاضرند تا از امارات در برابر حملات ارتش یمن محافظت کنند، اما حالا باید فکری به فکر خروج ایمن اسحاق هرتزوگ از خاک امارات باشند!

فیلمی که از حمله موشکی بامداد امروز به امارات منتشر شده است

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
روح ا....
۰۳:۱۷ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰
اعتبار امارات. از بین رفت......ماشاا.... به یمن قدرت مند..
Germany
رحیمی
۲۱:۰۰ ۱۳ بهمن ۱۴۰۰
درود
Iran (Islamic Republic of)
بنده خدا
۱۴:۳۴ ۱۳ بهمن ۱۴۰۰
محمد بن زاید فضوله بایست ادب بشه،،در ضمن حکام امارات اصالتا عرب نیستن عبری هستن و یهود به اضافه حکام عربستان،،من تاریخچهء کثیف دوتاشون رو خوندم.حالا اصل مطلب میدونید چیه؟اینه که عربستان از ترس اینکه حوثیها قوت بگیرن میخواست در نطفه خفه کنه ،،البته با دستورات اسرائیل.چونکه شیعه هستن و کشتن شیعه طبق اعتقاد وهابیها و سلفیهای تکفیری شرعا حلاله..در کل این جنگ به نفع اسرائیل و آمریکاست ..تجزیه و تحلیلش با شماست.
Iran (Islamic Republic of)
محمدایرانی
۰۱:۲۳ ۱۳ بهمن ۱۴۰۰
آفرین بربچه های یمنی.بازم هم بزنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۲ ۱۳ بهمن ۱۴۰۰
چوب خدا صدا ندارد هر چند این چوبش چنان صدایی داد که گوش نا حقان را کر و چشمشان را کور کرد.
اینم خدمت دوستایی که میگن چرا زدن ؛ اگر میدونستین همینها هستن که به خون ما ایرانیها و شیعیان تشنه اند چنین نمیگفتید کمی چشمتان را باز کنید و واقعیات رو ببینید!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۵ ۱۲ بهمن ۱۴۰۰
یمن اول شره عربستان راازسرخودش بکنه حالاکه قوی شده جلواله سعودرابگیرد بعد برودسراغ اسراایل وحامیانش ،لعنت برامریکاوانگلیس
Iran (Islamic Republic of)
سرباز المهدی
۱۵:۱۵ ۱۲ بهمن ۱۴۰۰
به خداندی خدا قسم ، از نشانه های ظهوره حضرت مهدی عج است.
#ظهور_نزدیک_است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۹ ۱۲ بهمن ۱۴۰۰
خدایا به همه مردم دنیا ارامش عطا کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۲ ۱۲ بهمن ۱۴۰۰
ما که از گرسنگی داریم می میریم زنده باد عرب
Iran (Islamic Republic of)
برجکزن
۲۱:۲۲ ۱۲ بهمن ۱۴۰۰
دروغ نگو اگرازگرسنگی داشتی میمردی فریاد زنده باد عرب سرنمی دادی.فریاد میزدی گرسنه ام .دستت هم رعشه داشت ونمی توانست به این زیبائی تایپ کند.ممکنه مریض باشی ولی گرسنگی ازشما بعیده!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۲ ۱۲ بهمن ۱۴۰۰
خدا نگهدارتان باشد شیر بچه‌ای سردار ❤❤❤
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۱ ۱۲ بهمن ۱۴۰۰
واقعا متاسفم برایتان که از جنگ دو مسلمان خوشحال هستید و جان آنان برایتان مهم نیست .و از اون بدتر کسانی که در فتنه دمیدند و یمن را به جان امارات هم انداختند با دادن سلاح. وای بر کسانی که باز هم بر کینه عرب مانده اند فقط برای اینکه زمانی مسلمانان ایرانا فتح کردند.
فراموش نکنید دشمن میخواهد ما بیشتر با همسایگانمان درگیر باشیم تا اینکه با دشمن اصلی مبارزه کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۶ ۱۲ بهمن ۱۴۰۰
برای خودت متاسف باش که به مرگ زن و بچه‌های یمنی زیر بمباران سعودیها و اماراتیها راضی شدی و وقت انتقام همصدا با وهابیها صدای آه و نالت در میاد
Iran (Islamic Republic of)
:)
۲۰:۴۰ ۱۲ بهمن ۱۴۰۰
ابن جنگ و حمایت ما ربطی ب کینه چندین هزار ساله ندارع ما در واقع داریم از مسلمان ها حمایت میکنیم امارات و عربستان فقط اسم اسلام روشون هست یه کسور مسلمان محسوب نمیشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۳ ۱۲ بهمن ۱۴۰۰
احسنت، باید گسترده تر حمله کنند، البته فراموش کردم امارات همچینم گسترده نیست .............
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۱ ۱۲ بهمن ۱۴۰۰
خدا قوت شیر بچه های سردار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۲۳ ۱۲ بهمن ۱۴۰۰
من عاشق مردم یمن هستم خصوصا وقتی آن خنجر کوچک روی لباس شون را در بیارن و در قلب شیطان فرو کنند
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۰:۴۸ ۱۲ بهمن ۱۴۰۰
وقتش بود درس درست حسابی به دشمنان داده شود، روزی خواهد رسید که اماراتی ها به ایران فرار کنند
۱۲۳۴
آخرین اخبار