برگزاری اولین جشنواره آشپزی با قارچ در بام ایران+فیلم

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: اولین جشنواره آشپزی با قارچ در استان برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان شهرکرد - حسین برزگر گفت: این جشنواره با ۹۳ شرکت کننده در چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

هیات داوران پس از بررسی غذا‌های متنوع و سنتی که ماده اولیه آن‌ها از قارچ تشکیل شده بود، ۱۳ شرکت کننده را به عنوان نفرات برتر جشنواره آشپزی با قارچ انتخاب کردند.


بیشتر بخوانید


هدف از برگزاری این جشنواره افزایش مصرف سرانه قارچ به عنوان غذای سلامتی و گامی در راستای پایدارسازی واحد‌های تولیدی در چهارمحال و بختیاری است.

این استان با تولید سالانه شش هزار و ۲۰۰ هزار تن قارچ، رتبه ششم تولید این محصول را در کشور از آن خود کرده است.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
-
ناشناس
۰۷:۱۹ ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
قارچ به نسبت ارزش غذایی که دارد گران است گوشت مرغ را با کیلویی 28 هزار تومان بگذارم و قارچ کیلویی 40 هزار تومان بخرم ؟ در ضمن در طب قدیم ایران خوردن قارچ نهی شده است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۸ ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
به جای این کارا یک سایت آشپزی که به سلامت ودرامد ملت کمک کند طراحی می کردند
United States of America
ناشناس
۲۳:۵۲ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
ملت شکم پرور امار شرکتها و کارگاهای تولید شکمی اعم از گز و سوهان و سس و ..... معادل شرکتهای الکترونیکی زاپنن
آخرین اخبار