ملکی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی در جلسه شورای آرد و نان شهرستان آشتیان گفت: گندم حدود ۵۰ درصد سهمیه آرد نانواییهای استان مرکزی از تولیدات داخلی استان است که از نظر کیفیت بهبود پیدا کرده است.
به گفته مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی از مهمترین برنامههای این اداره توزیع آرد به میزان لازم در نانواییها در اواخر اسفند ماه برای جلوگیری از کمبود آرد و تعطیلی نانوایی در ایام عید است.
جلسه شورای آرد و نان شهرستان آشتیان با حضور فرماندار این شهرستان و مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی و دیگر مدیران شهرستانی برگزار شد.
آشتیانی رئیس جهاد کشاورزی شهرستان آشتیان هم در این جلسه با اشاره به نظارت جهاد بر فعالیت نانوایی هاگفت: بهبود کمی و کیفی پخت نان مورد انتظار مردم است و با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا، بازرسی و نظارت بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی و کیفیت نان تولیدی تشدید شده است.
به گفته رئیس جهاد کشاورزی شهرستان آشتیان اکثر نانواییهای این شهرستان از حداقل ۳۰درصد آرد کامل در نانهای خود استفاده میکنند و این اداره تلاش میکند این میزان بیشتر شود.