عربستان سعودی ۸۱ نفر از جمله ۷ یمنی و یک سوری را در بزرگترین اعدام در یک روز با ادعای داشتن عقاید انحرافی و ارتباط با تروریسم اعدام کرد.

وزارت کشور عربستان در بیانیه‌ای جرم این افراد را که حکم اعدامشان صبح امروز (شنبه) اجرا شده است، علاوه بر داشتن عقاید انحرافی، مشارکت در قاچاق سلاح و ارتباط با انصارالله یمن و گروه‌های تروریستی نظیر داعش و القاعده عنوان کرده است.

براساس گزارش روزنامه الریاض در بیانیه وزارت کشور عربستان آمده است: «این افراد دارای تفکر انحرافی بوده و دستشان به خون مأموران امنیتی آلوده بود. با این حال مقامات امنیتی توانستند آن دسته از عناصر جنایتکار را که قانل بوده و افکار و اعمالشان به خیانت به این کشور آلوده شده بود، دستگیر کنند.»

این در حالی است که بر اساس گزارش رسانه‌های بین‌المللی، ۴۰ تن از این اعدامی‌ها از اهالی قطیف بوده‌اند. قطیف منطقه‌ای شیعه‌نشین در عربستان است که مردم آن از حقوق اولیه خود نیز محروم هستند.

براساس بیانیه وزارت کشور عربستان این ۸۱ تن از مخالفان رژیم آل‌سعود بوده و از منطقه «الاحساء» دستگیر شده بودند. منطقه الاحساء منطقه‌ای شیعه‌نشین در عربستان است که مردم این منطقه از حقوق اولیه خود نیز محروم و در تلاش برای رسیدن به این حقوق هستند.

وزارت کشور عربستان اصلی‌ترین دلیل خود را برای اعدام این افراد داشتن عقاید انحرافی دانسته و در ادامه ادعا کرده است این ۸۱ تن در جرائمی، چون ارتباط داشتن با گروه‌های تروریستی داعش و القاعده، قاچاق اسلحه و ارتکاب به قتل را در کارنامه خود دارند.

در میان این ۸۱ اعدامی ۷ تن از اتباع سوری و یمنی نیز وجود داشتند که به بهانه فعالیت علیه رژیم آل‌سعود به اعدام محکوم و حکم آنان نیز اجرا شده است.

«اسامه احمد محمد الراجهی» اولین تبعه یمنی است که به ادعای عربستان یک مأمور امنیتی این کشور را کشته و با داعش ارتباط داشته است. او بعد از دستگیری به زندان انتقال داده شده و صبح امروز نیز اعدام شد. «یزید بن محمد بن عبدالرحمن ابونیان و نواف بن شریف بن سمیر العنزی» دومین و سومین افرادی هستند که با وجود عربستانی بودن به بهانه‌ای که وزارت کشور عربستان آن را بسیاری از جرائم خوانده و ادعا کرده بودن دو تن از نیرو‌های امنیتی بدست این دو عربستانی کشته شدند ساعاتی پیش اعدام شدند.

«حسین محمد علی محمد» یک شهروند سوری‌تبار بر اساس ادعای وزارت کشور عربستان به دلیل ارتکاب چندین جنایت از جمله تشکیل گروهک تروریستی و ارتباط با گروه تروریستی داعش و سایر سازمان‌های تروریستی نیز به اعدام محکوم و حکم آن امروز اجرا شد.

فواد ابراهیم، عضو هیئت رئیسه جنبش خلاص عربستان در واکنش به این اعدام‌ها در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: مقامات سعودی امروز هولوکاست انسانی به راه انداختند تا تأیید کنند که این کشور منشاء تهدید برای همه اقشار جامعه است.

پس از شروع بیداری اسلامی در کشور‌های غرب آسیا و شمال آفریقا مردم مناطق جنوبی و شیعه‌نشین عربستان نیز خواهان حقوق خود شده و بعد از مدتی اعتراضات در این کشور به باقی شهر‌های آن رسید. با این وجود به دلیل سرکوب شدید و اعمال محدودیت‌های زیاد بر رسانه‌ها اطلاعات و اخبار متعددی از آن به بیرون درز نکرد.

پس از انتخاب «محمد بن سلمان» به عنوان ولیعهد عربستان شکاف در این کشور بیشتر شده و طرفداران ولیعهد سابق به مخالفت با بن سلمان پرداختند که این حرکت اعتراضی نیز با سرکوب شدید نیرو‌های آل‌سعود روبرو شده و حتی بن سلمان «بسمه بنت سعود» عمه خود را نیز دستگیر کرد.

به تازگی نیز رسانه‌های مخالف آل‌سعود به وضعیت «محمد بن نایف» ولیعهد سابق عربستان پرداخته و اعلام کردند به دلیل شکنجه‌های زیاد و آویزان بودن از سقف دیگر قادر به راه رفتن نیست و در یک اتاق کوچک حبس شده است.

«جمال خاشقجی» از دیگر نقض‌های حقوق بشر عربستان بود که این بار به دلیل اینکه فاش شد ولیعهد عربستان با ایک انزوای بین‌المللی روبرو شد. او پس از قتل خاشقجی در سال ۲۰۱۸ دیگر نتوانست جایگاه پیشین خود را در دنیا بدست بیاورد و همچنان درتلاش است تا بتواند توجه رسانه‌ها را جلب کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۵۲ ۲۷ اسفند ۱۴۰۰
سلام
با عرض پوزش از باشگاه خبرنگاران جوان
انتقاد دارم ،چرا پیامی که منظم تایپ
شده نظم و ترتیب آن بهم می خورد و
نامرتب ارائه می گردد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۲۸ ۲۶ اسفند ۱۴۰۰
بنام خدا
مرگ بر آل سعود ،مرگ بر حقوق بشر آمریکایی که فقط به نفع خودشان رای
صادر می کنند،و اعتنایی به شهادت بی
گناهان و شیعیان در جهان ندارند.
ننگ و نفرین ابدی برآنان که از استمار
گران اقتدا و تبعیت می کنند و خون بی گناهان را می ریزند ،بلأخره روزی قطره
قطره خون بی گناهان وشیعیان دریایی میشود وستمکاران وحنایتکاران تاریخ را
در می نوردد و آنها نیز به سزای عملشان
خواهند رسید وقطعأ نابود خواهند شد.
اللهم عجل لولیک الفرج
یا مهدی ادرکنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۱ ۲۳ اسفند ۱۴۰۰
این آل سعود ستمگر تا قبل از جنگ اوکراین و بحران انرژی با شمشیر تو روز روشن یکی دو نفر گردن میزد. حالا با این وضعیت کمبود و گرانی انرژی و نیاز اروپا و بقیه معلومه که با پر رویی تمام دسته دسته گردن میزنه. مدعیان حقوق بشر و طرفداراشون که تا همین دو سه روز پیش صداشون برای مردم غربی گوش عالم و آدم و کر کرده بود هم هیچ. اصلاً انگار نه انگار.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۹ ۲۳ اسفند ۱۴۰۰
اللهم عجل لولیک الفرج
ای خدا......
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۲۳ اسفند ۱۴۰۰
واکنش غربیا:
که چی
چشم آبی نیستن
موهاشون هم بور نیست
پس اصلا آدم نیستن
کشتن که کشتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۱ ۲۳ اسفند ۱۴۰۰
سلبریتی ها نظری ندارند ؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۲ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
خدا ریشه تون رو بکنه انقدر وحشی هستید
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۲۳:۱۶ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
خدایا انتقام این بیگناه هارو از این کافرای بد ذات بگیر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۱ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
کشتن شیعه و آسیایی و مو مشکیا و... اینا که مشکل نداره !
کشتن چشم آبی ها و مو بلوند هاست که نقض حقوق بشره !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۶ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
این شیعه ها رو کشته ما بایدعزای عمومی اعلام میکردیم
ما باید به یمن موشک بدیم آرامکو عربستان رو دوباره بزنه قویتر از قبل ان شاالله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۹ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
کثافت شیعه ها رو کشته خداوکیلی هرچی وهابی تو ایرانه اعدام کنید شیعه ها که بی آزارن ولی وهابی ها وحشین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۷ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
مرگ بر آل سعود مرگ بر محمد بن سلمان و پدرلعنتیش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۱ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
احساس میکنم آل سعود داعشی هستند
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۲:۱۲ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
بسم رب الشهداء والصدیقین :
ننگ مرگ جهنم اسفل سافلین بر آل سعودی سفاک خائن به اسلام مسلمین باد که این 81 نفر رو شهید کرد روح جمیع شهدای اعدام شده توسط رژیم سفاک جنایتکار آل سعودی شاد باد پیروزی نهایی و سقوط فروپاشی آل سعودی بسیار نزدیک است . برای شادی روح شهدای اعدامی جهان اسلام ناب محمدی ص در عربستان حجاز که به دست کثیف نحس نجس ملعونین آل سعودی خبیثان منحوسین کشته شدند شهید شدند همگی مومنین مسلمین سر تا سر جهان اسلام بفرستیم رحم الله من یقرا الفاتحه مع اخلاص و صلوات .
والسلام و صلوات التماس دعا .
Iran (Islamic Republic of)
سازمان ملل
۱۱:۳۸ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
چونکه این ها چشم آبی نیستن نمی توانیم کاری کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۴ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
لعنت به دنیایی که خفه خون گرفته الان
آخرین اخبار