باید و نباید‌های مصرف آجیل در دید و بازدید‌های نوروزی

مصرف زیاد آجیل در ایام نوروز می‌تواند به جای فایده منجر به افزایش چربی و فشار خون شود.

دکتر فاضل تبار متخصص تغذیه گفت: ۶ عدد آجیل کالری برابر با یک قاشق مرباخوری روغن دارد و مصرف زیاد آجیل شور منجر به افزایش فشار خون و چربی، آکنه‌های پوستی و دل درد‌های گوارشی می‌شود.

کودکان با توجه به فعالیت بیشتری که در مقایسه با بزرگسالان دارند، می‌توانند آجیل و شیرینی بیشتری مصرف کنند به شرط آنکه میزان مصرف و فعالیت بدنی روزانه آن‌ها نیز از قوانین مشخصی تبعیت کند.

او می‌گوید: گرچه مصرف روزانه‌ آجیل طول عمر را بیشتر می کند، اما افراد مبتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی و کبدچرب در ایام نوروز باید در مصرف شیرینی و آجیل بیشتر مراعات کنند تا قند خون و چربی آن‌ها به یکباره افزایش پیدا نکند.

در ایام نوروز فعالیت‌های بدنی افراد با توجه به تعطیل بودن اداره ها، مدرسه‌ها و مشاغل آزاد کمتر از قبل می‌شود، اما افراد می‌توانند به جای استفاده از وسایل نقلیه با پیاده روی در هنگام مهمانی رفتن و خرید کردن، این کاهش فعالیت را جبران کنند.

به گفته متخصص تغذیه شب بیداری‌های ایام تعطیلات و بهم ریختگی ساعت خواب نیز منجر به تغییر سیستم هورمونی بدن و افزایش تولید چربی و درنهایت افزایش وزن می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۵ ۰۱ فروردين ۱۴۰۱
وا مگه آجیل هم تو سفره عید میزارن!