بیانیه رسمی تلوبیون در مورد اجرای طرح عیدانه‌ی اینترنت رایگان اعلام شد.

 پیرو هماهنگی‌های انجام شده با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، همزمان با اجرای طرح عیدانه وزیر ارتباطات (رایگان‌سازی اینترنت مصرفی برای بسترهای ارتباطی و پیام‌رسان‌های‌ داخلی) مقرر شد عیدانه تلوبیون (اینترنت رایگان برای کاربران سایت و اپلیکیشن تلوبیون از نیمه شعبان ۲۷ اسفند تا پایان تعطیلات نوروزی ۱۳ فروردین) اجرا شود.

این مهم از طریق یک نامه رسمی و آنی به شماره ۱۰۰/۸۲۹۳۷ به تاریخ ۲۶ اسفند از سوی سازمان تنظیم مقررات وزارت ارتباطات به تمام دارندگان پروانه‌ اپراتوری اینترنت ثابت و همراه اعلام شد.

در پی این مکاتبات، تلوبیون به صورت رسمی همزمان با اعلام آی‌پی‌ها و اطلاعات فنی لازم به وزارت ارتباطات، به شکل رسمی و سراسری از جمله از طریق اخبار صداوسیما خبر عیدانه خود را به کاربران اعلام کرد.

تلوبیون از ۲۷ اسفند به منظور احقاق حق کاربران، پیگیر رایگان‌سازی اینترنت مصرفی سایت و اپلیکیشن در تمام اپراتورها بود. با پیگیری‌های انجام شده، بخش اعظم ارائه‌‌دهندگان اینترنت ثابت به همراه رایتل پیش از آغاز سال نو، و شرکت ایرانسل از روز اول فروردین نسبت به رایگان‌سازی اینترنت کاربران تلوبیون اقدام کردند. همراه اول نیز از بامداد دومین روز سال نو نسبت به فعالسازی این طرح اقدام کرد.

بر اساس پیام‌ها‌ و گزارش‌های دریافتی از اپراتورها، فرصت کم برای اعمال اینترنت رایگان روی آی‌پی‌های اعلام شده (از روز ارسال نامه رسمی سازمان تنظیم مقررات تا روز نیمه شعبان) و همچنین عدم آمادگی شبکه اینترنت کشور برای افزایش ناگهانی حجم مصرف اینترنت روی پلتفرم تلوبیون‌ (با توجه به حجم بالای کاربران سایت و اپلیکیشن) مهم‌ترین دلایل برای تاخیر در اجرای این طرح در روزهای گذشته بوده است.

از روز اعلام خبر، تلوبیون پیام‌های بسیار زیادی از سوی کاربران مبنی بر کم شدن از حجم بسته اینترنت هنگام استفاده از سایت یا اپلیکیشن دریافت کرده است. به علت تاخیر در اجرای طرح عیدانه در اپراتورهای اینترنت کشور، صمیمانه از تمام کاربران پوزش می‌طلبیم.

مدیران تلوبیون در این مدت به دور از جنجال‌های رسانه‌ای، به صورت شبانه‌روزی از طریق وزارت محترم ارتباطات و مدیران اپراتورها پیگیر اجرای هرچه سریعتر این طرح بودند تا طرح عیدانه برای تمام مردم ایران هر چه سریع‌تر فعال شده و مردم در این روزهای خاص از سرویس‌های داخلی از جمله تلوبیون بتوانند به شکل بهتری استفاده کنند.

با توجه به اعلام رسمی سازمان تنظیم مقررات به اپراتورها، پیگیری از اپراتورها برای جبران خسارات وارده به مردم بر اثر تاخیر در اجرای طرح هم انجام شده است. مسوولان مربوطه هم روی جبران ضرر کاربران در روزهایی که طرح عیدانه اجرا نشده است، تاکید دارند. تلوبیون جبران خسارت وارده به کاربران را از اپراتورها پیگیری خواهد کرد.

 در صورت استفاده از تلوبیون با وی‌پی‌ان (فیلترشکن) و یا استفاده در خارج از کشور، نه تنها اینترنت تلوبیون رایگان نمی‌شود، بلکه به صورت تمام‌بها محاسبه خواهد شد. کاربران لازم است برای استفاده از این عیدانه، حتما با آی‌پی ایران و از طریق یکی از اپراتورهای رسمی اینترنت ثابت و همراه کشور وارد تلوبیون شوند.

در پایان از تمام کاربران سایت یا اپلیکیشن تلوبیون درخواست می‌شود در صورتی که هنوز طرح عیدانه اینترنت رایگان روی آی‌پی‌شان فعال نشده است، از طریق پشتیبانی تلوبیون (پیامگیر صوتی و ایمیل که در سایت و اپلیکیشن معرفی شده است) و یا شبکه‌های اجتماعی به اطلاع برسانند تا پیگیری‌ها برای فعالسازی کامل طرح انجام شود.

برچسب ها: تلوبیون ، رسانه ملی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
پیمان
۲۲:۱۵ ۰۹ خرداد ۱۴۰۱
چیزی که مفت باشه گرون تموم میشه واسه تون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۸ ۲۱ فروردين ۱۴۰۱
سلام من ۵۲گیگ زده بودم اول عید اینترنت ثابت و همش تو این تعطیلات تلوبیون نگاه میکردم الان نگاه کردم ببینم مصرف اینترنت داشته نگاه کردم دیدم ۲۹گیگ باقی مونده پس یعنی رایگان نبوده و شاید دو برابر حساب کردن ،دست شون دردنکنه بابت عیدی که به مردم دادن
Iran (Islamic Republic of)
یک فریب خورده
۲۰:۱۱ ۱۹ فروردين ۱۴۰۱
همه اش دروغ بود و کلی از بسته ام خرده شد و همینطور اعضای خانواده.
Iran (Islamic Republic of)
مرد غریبه
۱۴:۱۸ ۱۷ فروردين ۱۴۰۱
دروغه همش اصلا رایگان نیست
Iran (Islamic Republic of)
رحمان
۱۲:۴۲ ۱۴ فروردين ۱۴۰۱
واقعا رایگان بود نمیدونم چرا خیلیا نوشتن دروغه و از حجم اینترنتشون کم شده ... من از روز اول عید تا ۱۳ فروردین فقط داشتم با تلوبیون عصر جدید و زیرخاکی۳ رو میدیدم حتی زیرخاکی ۱ و ۲ رو هم تمام قسمتاش رو دیدم تو این چند روز اصلا از اینترنتم چیزی کم نکرد تازه با بالاترین کیفیت همه رو میدیدم... حتما فیلتر شکن گوشیتون روشن بوده که واستون رایگان نبوده
در آخر ممنون از برنامه ی خوب تلویبیون ای کاش همیشه اینجوری بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۳ ۱۴ فروردين ۱۴۰۱
دروغ بود دروغ بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۲ ۱۴ فروردين ۱۴۰۱
اینترنت رایگان نبود . لطفا دروغ نگین
Iran (Islamic Republic of)
ریحانه سادات
۲۳:۴۲ ۱۰ فروردين ۱۴۰۱
رایگان نیست برای من کلیییی اینترنت مصرف کرد
Iran (Islamic Republic of)
saghi
۲۲:۱۹ ۱۰ فروردين ۱۴۰۱
امروز ۱۰ فروردینِ
اصلا رایگان نیس از نت میره:/
Iran (Islamic Republic of)
م
۲۰:۲۷ ۱۰ فروردين ۱۴۰۱
من استعلام گرفتم و دوقسمت از مسابقه خانه ما را دیدم و دوباره استعلام گرفتم و دیدم نزدیک به 500 مگ از اینترنتم کم کرده وجالب اینکه نمیشد دانلود کنیم . آخه چرا تبلیغ دورغ می کنید .
Iran (Islamic Republic of)
ش
۲۰:۲۳ ۱۰ فروردين ۱۴۰۱
سلام من تلوبیون را نصب کردم و از اینترنتم کم کرد. چرا تبلیغ دروغ انجام میدید .
Iran (Islamic Republic of)
Ali
۲۲:۲۶ ۰۹ فروردين ۱۴۰۱
امیدوارم که مسئله ی رایگان شدن تلوبیون کلاهبرداری نباشه که مثلا همه کاربرا با فکر رایگان بودن اینترنت فیلم های زیادی تماشا کنن تا شاید پول و در آمد بیشتری به جیب زده شه

متاسفانه ۷ گیگ تلوبیون از من مصرف کرده تو این مدت

ولی این وسط یه سوال دارم چرا همه میگن برامون رایگان نیست؟
چرا یکی نیست بگه برا من رایگانه؟
آیا با این همه نظرات مردم در رابطه با غیر رایگان بودنش، هنوز نشده فکری بکنین که بلاخره رایگان بشه؟
Iran (Islamic Republic of)
میلاد دهقانی
۲۱:۳۱ ۰۹ فروردين ۱۴۰۱
نتم صفر شد چرا الکی میگین که رایگانه
Iran (Islamic Republic of)
مزینانی
۱۴:۳۲ ۰۸ فروردين ۱۴۰۱
واقعا‌که کلی از من نت کم کرده .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۳ ۰۸ فروردين ۱۴۰۱
امروز 8 فروردین،4 مگ از نتم بابت تلوبیون کم شد،از باشگاه خبرنگاران خواهش میکنم حداقل این مورد پیگیری کنند که شاید به حقمون برسیم،ممنون
۱۲۳۴