وزیر آموزش و پرورش گفت: امسال از طریق برگزاری آزمون استخدامی ۳۸ هزار و ۸۱۳ معلم در قالب ماده ۲۸ جذب نهاد تعلیم و تربیت می‌شوند.

 

یوسف نوری در نشست بررسی مسائل و مشکلات آموزش و پرورش شهرستان ملایر گفت: اکنون کمبود نیروی انسانی بزرگترین و مهم‌ترین چالش این وزارتخانه است و امسال و از طریق برگزاری آزمون استخدامی ۳۸ هزار و ۸۱۳ معلم در قالب ماده ۲۸ جذب نهاد تعلیم و تربیت می‌شوند.

او در ادامه گفت: حدود ۱۵ هزار نیروی آموزشی در بخش ابتدایی نیز جذب شده و با توجه به اینکه سال چهارم دانشگاه فرهنگیان هستیم، برای آن‌ها کارورزی گذاشتیم تا در سال تحصیلی جدید در کلاس‌های درس حاضر شوند.

نوری گفت: امسال علاوه بر فارغ‌التحصیلان آموزش و پرورش، حدود ۶۰ هزار نیروی انسانی را به این وزارت آموزش و پرورش اضافه کردیم در حالی که سال‌های گذشته این اتفاق نیفتاده بود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: دولت و مجلس از حوزه تعلیم و تربیت، حمایت می‌کند.

او گفت: بودجه این وزارتخانه در امسال ۱۳ درصد افزایش یافته و حداقل حقوق‌ها نیز برهمین اساس افزایش مطلوبی داشت به نحوی که حقوق ۲۵۰ هزار نفر از نیرو‌های آموزش و پرورش ۵۷ درصد بیشتر شده است .

وزیر آموزش و پرورش همچنین از اختصاص ۱.۵ میلیون یورو اعتبار از طریق سازمان انرژی اتمی برای انجام فعالیت‌های درسی و آموزشی صلح‌آمیز هسته‌ای در مدارس هم خبر داد.

او گفت: از هفته آینده با استفاده از برترین پروفسوری جهان برای معلمان زیست دوره‌های آموزشی برگزار و گواهی بین‌المللی صادر می‌شود.

نوری با اشاره به انجام آموزش در محیط بلاک‌چین گفت: امروز زمان مشق نوشتن دانش‌آموزان نیست و با توجه به شعار سال باید به سمت فعالیت‌های دانش‌بنیان برویم.

نوری از تجهیز ۱۳ هزار چشمه سرویس بهداشتی مدارس و تکمیل آنها در سال‌تحصیلی جدید نیز  خبر داد.

او گفت:  ۱۲ هزار مدرسه در سطح کشور به صورت کانکسی، خشتی و سنگی است که با کمک خیرین در حال نوسازی آنها هستیم.

این مقام کشوری گفت: اجازه دهید دانش‌آموزان از سر کلاس درس به بیرون بروند و با فضای بیرون و محیط اطراف خود آشنا شوند.

او گفت: یک‌ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای  جبران کمبودهای ناشی از همه گیری ویروس کرونا گرفته ایم تا کلاس‌های جبرانی در مجتمع‌های آموزشی و پرورشی برقرار شود که این طرح از دوشنبه هفته آینده آغاز خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش گفت:  برگزاری کنکور را قبول ندارم و چنانچه در برگزاری کنکور حوزه‌ بندی به درستی انجام نشده باشد، اجازه نمی‌دهیم این آزمون در مدارس برگزار شود.

نوری گفت:هنوز اسیر برگزاری کنکور هستیم، در حالی که کنکور پذیرش دانشگاهی است و نظام پذیرش با آموزش باید جدا شود.

او گفت: قصد داریم کنکور را تشریحی و سه ساله کنیم و ضریب آن را قطعی بین ۴۰، ۵۰ و ۶۰ درصد قرار دهیم و با جدیت  دنبال این کار هستیم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: دربودجه امسال قدرت مانور ما بیشتر شده هرچند نتوانستیم به واسطه افزایش و پرداخت حقوق‌ها، سرانه را پرداخت کنیم، در حالی که سال گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان سرانه پرداخت کردیم.

نوری همچنین درباره اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان گفت: طرح رتبه‌بندی معلمان هنوز وقت دارد و از ۳۱ شهریور آغاز شده و دولت و مجلس برای اجرای این طرح همگام هستند و این اطمینان خاطر را به معلمان می‌دهیم که طرح به خوبی اجرا خواهد شد.

او گفت: با همت دولت و مجلس و همراهی شورای نگهبان طرح رتبه‌بندی معلمان به خوبی درحال اجراست به نحوی که در حکم اول این طرح ابتدا پنج هزار میلیارد تومان بود که در حال حاضر به ۳۸ هزار میلیارد تومان برای ۱.۵ سال رسیده است.

نوری گفت: در ساخت و سازها از محل سفرهای استانی دولت ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان علاوه بر بودجه‌ای که داشتیم به آموزش و پرورش اختصاص داده شده است و در بخش خیرین نیز اعتباراتی خوبی گذاشتیم که نوید موفقیت ها و انجام کارهای بزرگی را در این حوزه می دهد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: فضای فیزیکی هنرستان‌های کشور حدود پنج هزار و ۷۰۰ هکتار است که تنها از یک‌هزار هکتار آن استفاده می‌شود و این فضا باید برای فعالیت دانش‌بنیان‌ها درنظر گرفته شود و از سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه برای مهارت آ»وزی دانش آموزان استقبال می کنیم.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Iman
۱۵:۰۵ ۱۴ خرداد ۱۴۰۱
سلام. لطفا اول تکلیف فارغ التحصیلان فرهنگیان و معلمین آزاد و حق‌التدریسی رو مشخص کنید و بعد اگر معلم کم آوردید آزمون برگزار کنید. خیلی از معلمین که الان بصورت آزاد هستند سن‌شان از شرایط آزمون گذشته.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۶ ۱۲ خرداد ۱۴۰۱
من دانشجو تربیت معلم میشناسم میگه قبول شدم و استخدامم قطعی هست چه نیازی هست درس بخونم،بهترین روش جذب معلم انتخاب از طریق آزمون استخدامی است مثل ماده ۲۸، چه خوب است که دانشجویان تربیت معلم را بعد از آزمون استخدامی و محک سواد آنان وارد بدنه آموزش و پرورش میکردند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۰ ۱۲ خرداد ۱۴۰۱
برای بازنشیته ها چه کردی مغز متفکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۲ ۱۲ خرداد ۱۴۰۱
این آموزش و پرورش عجب سوژه ای هست!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۰ ۱۲ خرداد ۱۴۰۱
دولت باید یه فکری برای استادکارها و هنر آموزها هنرستان هم بکنه من به شخصه تو کار خودم عالیم و همین رشته هم تحصیل کردم اما برای اینکه دبیر بشم باید آزمون رو بدم هیچ باید یکسال دوره هم ببینم
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۲۰:۵۹ ۱۲ خرداد ۱۴۰۱
بزرگترین اشتباه هر فرد در ایران معلم شدن هست ، معلم شدن در ایران یعنی حقوق بسیار کم ، بیمه افتضاح، احترام صفر ، مزایا هیچ ، یعنی گشنگی ، نداری ، شرمنده زن و بچه بودن
Iran (Islamic Republic of)
نور
۲۰:۲۱ ۱۲ خرداد ۱۴۰۱
خودش هر روز درباره رتبه بندی مصاحبه میکنه، بعد میگه رسانه ها کاری به رتبه بندی نداشته باشن!! ما فرهنگیان نه از وزیر شانس آوردیم تو این چند دهه، نه از سیاست های کلان کشور ....
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۰:۱۵ ۱۲ خرداد ۱۴۰۱
سلام خدمت همه عزیزان
من یک هنر اموز هستم و از بین همکاران هنرآموز خود تنهایی که از طریق آزمون وارد شده اند بهتر از فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان کار میکنند و علت هم اینه که اکثرا در بازار کار کرده اند و از تجربه ای که دارند در تدریس استفاده می کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۷ ۱۲ خرداد ۱۴۰۱
سلام علیکم لطفا باشگاه خبر نگاران به وضع نظامی ها توجه کنه امسال حقوق کارکنان نظامی فقط ۱۰ درصد اضافه‌شده و با این وضع گرونی ما نظامی ها مجبور میشیم شغل دوم بگیریم و این در نظام ممنون است لطفا رسیدگی شود و خیلی تو سختی هستیم با شرایط سخت حقوق مان کم است لطفا رسیدگی شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۳ ۱۲ خرداد ۱۴۰۱
سلام وزیر محترم.شما را بخدا قسم رتبه بندی را اجراواحکام معلمان عزیزوشریف را بزنید تا معوقات را دریافت کنند.تو این شرایط اقتصادی نیازمند این معوقات هستیم.با سپاس.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۳ ۱۲ خرداد ۱۴۰۱
سلام پس تکلیف معلمان پیش دبستانی چی میشود که هرسال قول استخدامی میدهنداما فقط حرفه، پنج سال سابقه دارم اما هنوز استخدام نشدم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۱ ۱۲ خرداد ۱۴۰۱
پاسخ ها واقعا نشان دهنده ی معلم بودن شماست .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۲ ۱۲ خرداد ۱۴۰۱
بودجه رتبه بندی نداره میخواد نیرو جذب کنه؟ واقعا نیروی تخصصی جذب میخواد کنه یا مربی بهداشت و پرورشی که کارایی تو آموزش ندارن میخواد استخدام کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۵ ۱۲ خرداد ۱۴۰۱
سن ورود به دانشگاه رو 26 سال کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۲ ۱۲ خرداد ۱۴۰۱
همه وقتی به معلم میرسند علامه دهر میشوند

درسته ده درصد نیروهای آموزش پرورش از طریق رانت وارد شدند .
اما نود درصد از طریق زحمت و تلاش. قبول شدن. ..اونی که میگه فوق لیسانس ریاضی هست و معلم نمیتونه ریاضی. حل کند ..اولا کم نیستند در آموزش پرورش که دکترای ریاضی دارند ..دوما

همان دکتر ریاضی هم نمی‌تواند پایه اول دبستان درس بده. باید دوره بکذراند
۱۲۳