عرضه ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در مرودشت

مدیر جهاد کشاورزی مرودشت از تولید و عرضه سالانه ۶۳۸ تن گوشت بوقلمون در این شهرستان خبر داد.

منصور امیریان گفت: این میزان گوشت بوقلمون در چهار واحد صنعتی پرورش بوقلمون با ظرفیت ۲۶ هزار ۶۰۰ قطعه تولید و به بازار عرضه می‌شود.

او گفت: مدت زمان دوره پرورش بوقلمون گوشتی چهار  تا پنج ماه است و در این واحد‌ها به طور متوسط سالانه دو بار جوجه ریزی انجام می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه تولید در این واحد‌ها به صورت صنعتی انجام می‌شود، ابرازکرد: اتتقال دان از انبار یا سیلو به سالن پرورش، سیستم دان خوری اتوماتیک بشقابی، تنظیم دما و تهویه و ... کاملا به صورت اتوماتیک انجام می‌شود.

امیریان گفت: گوشت تولیدی در این واحد‌های پرورشی علاوه بر تامین نیاز شهرستان به شهرستان‌های همجوار نیز ارسال می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار