ظرفیت پرورش مرغ نژاد آرین در قم افزایش می یابد

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی قم از افزایش ظرفیت پرورش مرغ آرین با ارائه بسته‌های حمایتی خبر داد.

 منصور دیان اردستانی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم اظهار کرد:  با ارائه بسته‌های حمایتی همچون پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به مرغداران ، ظرفیت پرورش مرغ نژاد آرین در این استان افزایش می‌یابد.

او افزود: در همین رابطه دستورالعمل فرآیند پرداخت تسهیلات یارانه‌دار به پرورش دهندگان مرغ آرین ابلاغ شده که بر اساس آن، امکان پرداخت تسهیلات ۶ درصدی به‌منظور پرورش مرغ گوشتی از نژاد آرین در استان قم فراهم شده‌است و این روند تا پایان شهریورماه امسال‌ ادامه خواهد یافت.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به اینکه قم در زمینه پرورش طیور ظرفیت‌های قابل توجهی دارد، تاکید کرد: حمایت از بهره‌برداران این بخش مهم اقتصادی در استان علاوه بر افزایش میزان تولید محصول و درآمدزایی بیشتر به ارتقای امنیت غذایی که از شاخص‌های مهم مورد توجه سازمان جهاد کشاورزی است نیز کمک می‌کند.

دیان اردستانی  ادامه داد: میزان جوجه‌ریزی مرغ گوشتی در قم طی ماه‌های اخیر متناسب با نیاز‌های استان و ظرفیت‌های صادراتی آن توسط بهره‌برداران در حال انجام است و در این رابطه به دنبال افزایش استفاده از نژاد آرین هستیم که می‌تواند موجب مقاوم سازی صنعت مرغداری در برابر تحریم‌های ظالمانه شود.

به گفته مسئولان وزارت جهاد کشاورزی تا دو سال آینده تمام مرغ گوشتی تولید شده در کشور از مرغ لاین با نژاد ایرانی خواهد بود، گفتنی است حلقه‌های تولید مرغ گوشتی ابتدا خط لاین، اجداد، مادر و مرغ گوشتی تجاری است.

«مرغ اجداد تخم گذار» در نسل آخر، مرغ‌هایی را تولید می‌کنند که محصولشان تخم مرغ است. به این معنی که برای تخمگذاری مناسب هستند. «مرغ اجداد گوشتی» نیز در نسل آخر، مرغ‌هایی را تولید می‌کند که محصول آن‌ها گوشت‌شان است.

قم از جمله استان‌های برتر کشور ازنظر تراکم مرغداری‌های فعال است؛ این استان رشد قابل‌توجهی در صنعت طیور دارد و به‌طور میانگین هشت درصد نیاز تخم‌مرغ و سه درصد نیاز مرغ گوشتی کشور را تامین می‌کند.

منبع :ایرنا 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار