لعیا محمدی گفت: با ثبت رکورد‌های بالا، فینال جذاب و پرهیجانی را پشت سر گذاشتیم.

لعیا محمدی ملی پوش تپانچه در گفت وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برگزاری هفته دوم لیگ برتر تیراندازی اظهار کرد: خداراشکر سطح مسابقات نسبت به هفته نخست خیلی بالاتر رفته بود و ورزشکاران با رکورد بالاتری به فینال رسیده بودند. واقعأ فینال بسیار جذابی داشتیم. مسابقه هیجان بالایی داشت و توانستم با کسب نمره ۱۴ از ۱۶ جایگاه دوم را به دست بیاورم و جزو مقام‌آوران این لیگ باشم.

او افزود: به نظرم برگزاری مسابقات لیگ باعث می‌شود در هر هفته و هر ماه یک مسابقه داشته باشیم و به آمادگی کامل‌تری برسیم. خداراشکر در تیم هیئت قم نفرات خوبی حضور دارند که اکثر آن‌ها از  ملی‌پوشان سابق بودند. در این مدت بهترین عملکرد را داشته و با برتری از مسابقه خارج شده‌ایم.

ملی‌پوش تپانچه کشورمان تصریح  کرد: هر چه بیشتر در شرایط مسابقه و رقابت باشیم، کمک می‌کند تا آماده‌تر شویم. رقابت‌های لیگ سطح خوبی دارد و حضور در فینال آن باعث می‌شود برای فینال مسابقات بین المللی  تجربه بیشتری داشته باشیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار