مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: با نفوذ سامانه بارشی و موج سرما به استان دمای هوا در سطح استان ۱۲ درجه کاهش یافته است.

سیاوش محمدی با اشاره به وضعیت آب و هوای استان گفت: نفوذ موج سرما به صورت وزش تندباد‌های سرد به نواحی شرقی اردبیل آغاز شده و به مناطق غربی درحال گسترش است.

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل می‌گوید: نفوذ زبانه توده هوای سرد سبب کاهش ۱۲ درجه‌ای دما در دقایق اولیه شده و دمای کنونی در اردبیل به ۱۰ و در نمین به ۹ درجه رسیده این درحالی که در پهنه غربی و جنوبی این استان به دلیل حاکمیت جریان جنوبی و وزش باد گرمیج دما هنوز کاهش نیافته و در سرعین، نیر و سراب ۱۹ و بستان آباد ۲۰ درجه است.

محمدی گفت: تازه‌ترین نقشه‌های پیش یابی تراز میانی جو با تایید پیش بینی‌های قبلی نشانگر در پیش بودن روز‌های سرد، ابری، مه آلود و بارش‌های سنگین باران و برف طی نیمه اول آبان هستند.

او تصریح کرد: براساس تحلیل میدانی و تجارب نیم قرن گذشته احتمال بارش برف در بعضی نقاط سردسیر شمالغرب و به ویژه اردبیل زیاد است که این احتمال با نزدیک شدن به اواسط هفته پیش رو و هفته دوم آبان افزایش می‌یابد.

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل اظهار کرد: امروز و یکشنبه، بارش به طور یقین در بلندی‌های بالای ۱۸۰۰ متر منطقه اردبیل و ۲ هزار متر دیگر نقاط شمال غرب به شکل برف خواهد بود.

محمدی افزود: پیرو پیش آگاهی‌ها هوای طوفانی امروز در برخی مناطق تشدید شد و سرعت آن از یکصد کیلومتر بر ساعت گذشت و بارش‌ها از امشب در بعضی نقاط آغاز و طی پنج روز آینده تمرکز بارش‌ها در غرب خزر و نیمه جنوبی شمال غرب شامل مناطقی، چون زنجان، خلخال، هشترود، عجبشیر، مراغه، قره آغاج (چاراویماق) خواهد بود.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha