در حالی که کشور چند هفته‌ای می‌شود درگیر اغتشاشات است، تروریست‌ها سعی می‌کنند تا به خیال خودشان کشور را متشنج کنند و آرامش را بر هم بزنند.

غروب چهارشنبه خبر هولناکی منتشر شد. یک عنصر تروریستی در اقدامی بزدلانه وارد حرم حضرت احمد بن موسی (ع) در شیراز می‌شود، اقدام به تیراندازی علیه زائران بی‌گناه می‌کند و حتی کودکانی که تازه رسم راه رفتن را آموخته‌اند را مورد اصابت گلوله قرار می‌دهد. نیروهای امنیتی بعد از چند دقیقه در محل حاضر می‌شوند و ضمن مهار عنصر تروریست او را دستگیر می‌کنند.

یک عملیات تروریستی در داخل کشورمان که بسیار به‌ندرت هم رخ می‌دهد، همه ایران را نگران کرد که مبادا امنیت این مفهوم حیاتی و آرامش‌بخش در معرض خطر قرار گرفته! امنیتی که برای تحقق آن هزاران شهید تقدیم شده‌اند و هزاران مادر در عزای فرزندان خود نشستند و برخی دیگر هم در انتظار پیکرهای فرزندانشان جان سپردند.  امنیتی که عِده و عُده فراوانی شب و روز برای تامین آن وقت می‌گذرانند و از جان خودشان می‌گذرند و شاید حتی بخش کوچکی از آن‌ هم به سمع‌ونظر هموطنانمان نرسد. امنیت واژه‌ای غریبه در منطقه‌ای آشوب‌زده است که به لطف امثال حاج قاسم در مملکت ما محقق و از بین بردن آن تبدیل به یک آرزو برای دشمنان ایران یکپارچه شده است!

آقای رئیسی معتقد است که اغتشاشات چند هفته اخیر در ایجاد فضای تنفس برای یک عنصر تروریستی بی‌تاثیر نبوده است. رئیس ‌جمهور در آیین افتتاح رسمی نیروگاه‌های برق در زنجان تاکید کرد که اغتشاشات اخیر بسترساز حرکت‌های تروریستی در کشور است. این طور برداشت می‌شود که نیروهای تامین‌کننده امنیت تمرکز خود را صرف خنثی‌سازی اغتشاشات و آشوب می‌کنند و در نتیجه دشمن با درک چنین شرایطی فضای تنفس پیدا کرده و مسیر نفوذ را فراهم می‌بیند. بدان معنا که هر عنصر اغتشاشگری که این روزها در آتش آشوب دمیده، خیابانی را مسدود کرده و یا سطل‌زباله‌ای آتش زده و ... به نوعی دستش به خون شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ آلوده است.

از سویی دیگر، حادثه تروریستی روز چهارشنبه از منظر دیگر هم قابل تحلیل و بررسی است. استفاده همزمان از طیف گسترده‌ای از ابزارها برای تضعیف داخلی ایران نباید از نظرها مغفول بماند، احمد وحیدی از آن بعنوان جنگ ترکیبی یاد می‌کند، در این پیام وزیر کشور آمده است: «دشمنان این مرز و بوم و این نظام اسلامی، جنگ ترکیبی پیچیده‌ای را طراحی کرده‌اند که در آن ریخته شدن خون بی‌گناهان و مظلومانی که دل در گرو عبودیت و توسل به ذات احدیت داشته‌اند، مجاز شمرده می‌شود». تا همین جای این نوشته به دو رویکرد دشمن (همان دشمنی که عناصر جاسوسی آن‌ها در میان صف‌های اغتشاش حضور داشتند و لیست بلندی از اسامی آن‌ها از سوی وزارت اطلاعات منتشر شد) یعنی هدایت جریان اغتشاش و اقدامات تروریستی اشاره شد. این جنگ ترکیبی اما در ظاهر خود یک ضلع سومی هم چند روز پیش رسم کرد و آن گردهمایی اپوزوسیون خارج‌نشین در برلین بود. تجمعی که ناخواسته، میل و اهداف و حرف باطنی اکثر مخالفان جمهوری اسلامی را فاش کرد.

حامد اسماعیلیون همان چهره‌ای که برای تحریم پانسمان‌های بیماران پروانه‌ای اصرار دارد! در معرکه برلین به بهروز بوچانی تریبون داد تا سخنرانی کند البته پیام او توسط یک نفر دیگر در این مراسم خوانده شد اما حرف دل او گفته شد. بوچانی که پس از شش سال حضور در جزیره مانوس برای پناهندگی در استرالیا موفق شد از نیوزیلند پناهندگی بگیرد درباره دلیل خروجش از ایران گفته است: ایران را ترک کردم چون یک بی‌خدا هستم و ایران یک کشور دیکتاتوری مذهبی است! بوچانی پس از تظاهرات برلین از شبکه سعودی ایران اینترنشنال شاکی شده است و به آن برای مصادره جنبش تاریخی ایران! به نفع یک جریان خاص هشدار داده است.

تظاهرات برلین صحنه بهم پیوستن تجزیه طلبان و سلطنت طلبان هم بود. از تروریست‌های دموکرات که با آشوب و ناامنی قصد تجزیه کردستان ایران را دارند و تروریست‌های «الاحوازیه» که قصد جدا کردن خوزستان را از کشور دارند تا پانتورک‌هایی که خیال خام جدایی آذربایجان از سرزمین مادری را در سر می‌پرورانند.

الاحوازیه

البته خودفروخته‌های منافقین هم از غائله عقب نماندند و خود را به دروازه برلین رساندند تا مردم حاضر در معرکه را از طرفداران خود معرفی کنند. امری که صدای برگزارکنندگان این مراسم را درآورده بود.

منافقین

برهنگی و حضور همجنس بازان هم پای ثابت دیدارهای مخالفان نظام است. البته مخالفان جمهوری اسلامی که همواره دستشان از یک سیاست مستقل برای مخالفت با نظام خالی بوده است فکر می‌کنند مشکل مردم ایران فقدان برهنگی و آزاد نبودن همجنس بازی در ایران است! به همین دلیل در دیدارهای خود دائم بر این طبل سوراخ می‌کوبند تا بتوانند نظر اربابان خود را جلب کنند.

بنویسید «تجزیه‌طلبان»، بخوانید «تروریست‌ها»!

 

آنچه مشخص است عدم توقف دشمنی جناح مستکبری است که برای بیش از چهار دهه توان فراوانی را برای تضعیف و براندازی جمهوری اسلامی صرف کرده و آنچه مهم است هوشیاری هرچه بیشتر و پاسخ متناسب به راهبرد دشمن است. تحولات امروز دشمن حکایت از یک نقشه مضحک برای ایران اسلامی بزرگ دارد. راهبری اغتشاشات همراه با حمایت از تروریست‌ها که پیش از این در سوریه پیاده شده، البته که هرگز برای کشوری با مختصات جمهوری اسلامی ایران پیاده‌شدنی نیست و بیشتر شبیه به یک شوخی می‌ماند اما نیاز به هوشیاری و توجه مضاعف دارد. 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۶ ۰۷ آبان ۱۴۰۱
پس حق اعتراض که تو قانون اساسی هست چی میشه.انتقاد از هر سیستمی برای بهبود لازمه.کاش گوش شنوایی بود که کار به این چیزا کشیده نمیشد
Iran (Islamic Republic of)
عبدالله
۰۱:۲۸ ۰۷ آبان ۱۴۰۱
درموردایران عزیزوپیشرفتهایش بایدگفت تاکورشودهرآنکه نتوانددید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۰ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
لعنت بر این وحشی ها تا کی شاهد این زامبی ها به بهانه ریز و درشت باید بود ارامشمان را این وحشی های بی دین ربودند .عزیزانمان را این عریان طلبان بی انسانیت در خون غلطاندند . اغتشاشگران تنها عامل این ناامنی ها هستند باهمه برخورد قاطع شود همان طور که به یک ملت و امنیتش رحم نمی کنند .قانون و نیروهای مسلح به انها رحم نکند فرقی ندارد در چه سواد و در چه درجه ای است قانون برای همه بکسان است بر دهان این اوباش قلاده ببندید تا ملت روی ارامش ببینند با بی نانی میشود کنار امد ولی با نا امنی نه نان داریم نه خواب و نه ارامش . برخورد قاطع
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۷ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
اکثر اغتشاشگران و آشوبگران از طبقه مرفه جامعه هستند واز سر خوشی و کینه توزی به نظام اسلامی شدن مزدور شیطان و باید اعدام شوند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۸ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
یعنی این تروریست نباید یک ماسک برصورت داشته باشد؟ چطور ایران گفته فرانسه را دراین زمینه باور کرده است مشکوک هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۰ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
۵ میلیون افغانی که اینهمه فرصت شغلی و یارانه و انرژی و سوخت و محیط زیست ایران رو هدر میدن و الوده کردن
دیروز مشهد امروز شیراز فردا کجا؟
۵ میلیون افغانی که به اندازه ۲ استان کشور جمعیت دارن و هرکدوم ۳ برابر یه خرگوش زادوولد میکنن
تا کی میخوان تو ایران جولون بدن؟
حامد بدخشان تروریست حادثه شیراز کجایی بود نروژی یا افغانی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۴ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
به خدا حجاب بهانه است ما با اینا صحبت کردیم میگن اصل ماجرا گرسنگی و آوارگی و خانه به دوشی و گرانی و تورم و خلاصه یک زندگی معمولی است. جرا نمی فهمید بابا.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۲ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
دوست دخترم در دانشگاه پدرش کارخانه دار هست شوهرش کارمند پتروشیمی با ماهی 45میلیون حقوق در گروه کلاس بدترین فحاشی را علیه حاکمیت می کند ، اینها مشکل اقتصادی دارند ، نخیر خیلی از افرادی که در اغتشاشات شرکت می کنند فقط برای رزومه خودشان جهت اقامت هست به بهای نابودی طبقه ضعیف جامعه ، کارگر بیچاره وقت این کارها در محیط شهری و فضایی مجازی را نداده دنبال یک لقمه نان از صبح سحر تا بوق سگ در حال زحمت این ، عده ای مرفه که خوشی زیاد زده زیر دلشان اکثرا هم از خانواده کارکنان دولت هستند ، چون دولت فقط حقوق بگیران خودش را در این چند سال رسیدگی کرده و قشر طبقه کار گر را فراموش کرده‌
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۵ ۰۷ آبان ۱۴۰۱
یه جنگ ترکیبی هست که از فقر و معیشتی به وسیله حجاب شروع میشه تا آرتین تموم نمیشه باز هم .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۳ ۰۷ آبان ۱۴۰۱
حجاب بهانه است اینها فاحشه گری را می خواهند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۸ ۰۷ آبان ۱۴۰۱
کافر همه رو به کیش خود پندارد.شما معلومه باشه دور و برت زیاده .حق زندگی معمولی .حق انتخاب .حق انتخاب پوشش مناسب و میانه.نه این ور بوم نه اون ور.تعادل تو زندگی و طرز فکر شما آیا جایی داره؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۵ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
وطن واسی ما عزیزه هرکسی بخواد بهش آسیب برسونه باید نابود بشه، زنده باد ایران مقتدر و یکپارچه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۶ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
اشتباهی منفی دادم اه
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا قربانزاده
۱۳:۰۳ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
چند تا سوال دارم
واقعا ما الان باید اینجا باشیم
واقعا رسانه و مسئولان با مردم روراست بودند
واقعا مسئولان خوبی روی کار اومدن؟ هر کس رئیس جمهور شد بعد هشت سال ریاستش ب دشمن تبدیل شد
واقعا با مردم خوب تا کردید؟
این مردم همون مردمی هستند که هشت سال با تمام دنیا جنگید ولی صدقه سر اون جنگ ی عده بیش از حد خوردن و الان مردم دیگه ب هیچکس اعتماد ندارن
اولین کاری که نظام باید انجام بده اعتماد از دست رفته رو دوباره ب دست بیاره که کار ب شدت سختیه
در کل درسته معترضان اینچنین روز مقصرند ولی مقصرین اصلی نیستن بخدا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۷ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
#مماشات کافیه.وطن فروش تیربار باید گردد.
# مماشات کافیه.وطن فروش تیربار باید گردد.
# مماشات کافیه.وطن فروش تیربارباید گردد.
Iran (Islamic Republic of)
مبارز
۲۱:۳۰ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
فقط اعدام با تبر یا اره
فقط اعدام با تبر یا اره
فقط اعدام با تبر یا اره
مرگ سخت و زجرناک
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۵ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
باید ریشه یابی شود واصولی مشکلات حل شود .چرا نیاز باشه کسی بیاد تو خیابون؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۱ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
اگر خانواده ها زحمت بکشن بچه هاشونو درست تربیت کنن کسی نمیاد توی خیابان.اینهایی که اومدن توی خیابان دنبال لخت شدن و هرزگی جنسی بودن. جالبه هنوز نفهمیدین!
Iran (Islamic Republic of)
مبارز
۲۱:۳۳ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
ریشه در تربیت خانوادگی و بی بندو باری دارد. البته نقص در سیستم آموزش و پرورش ، صدا سیما هم مزید بر علت است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۲ ۰۷ آبان ۱۴۰۱
شما حیوانات هستید که برداشتتون از کلمه مقدس آزادی، هرزگیه و نمیبینید تو این حکومت آزادی بیان، انتخاب پوشش، انتخاب خودرو دلخواه، انتخاب مسئول دلخواه وجود نداره. شما به برده بودن عادت کردید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۴ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
اغتشاش با تروریست با داعش فقط اسماشون فرق دا ره همه آدم کش هستن وروشهای انها فرق میکنه
اغتشاشگر آتش میزد ومیکشد تروریست باصلاح گرم میکشد داعش هر سه کار را باهم انجام میدهد ولی اغتشاشگر از همه نامرد تر است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۳ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
باید در رسانه ملی اعلام شود از فردا تمام کسانی که از این نظام حقوق و مقرری دریافت میکند چنانچه خود و یا یکی از اعضای خانواده اش در این اغتشاشات مشاهده و یا دستگیر شود از مقرری گیری دولت خلع و از کار اخراج میشود و جایگزین آنها افراد حزب الهی و معتقد به نظام جایگزین میشود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۲ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
پس اول میرسلیم را ازنمایندگی مجلس عزل کن ویا خانم خزعلی که فرزندش تابعیت کانادا دارد فروش فیلتر شکن دراختیار وی هست را اخراج کن اگر عضه وجرات داری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۲ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
اینهمه آدم نیازمند به کار هستن.اونوقت یه مشت اغتشاشگر دارن از دولت حقوق میگیرن.پرتشون کنید بیرون از کار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۴ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
درست گفتی از اینا شروع کن حاشیه امن یعنی چه ! اگر خطا ندارن حاشیه انم چیه! رانت چیه ! واگذاری ها چی بود ! نذول گرفتن بانک چیه ! و و
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۳ ۰۷ آبان ۱۴۰۱
متاسفم برای حزب الله هی هایی مثل شما که باعث تفرقه شدید اون دنیا باید جوابگو باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۵ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
اغتشاشگر و تروریست دو روی یک سکه هستند که جنگی ترکیبی با همراهی رسانه های غرب و دنیایی مجازی راه انداخته اند. مردم و مقامات باید بیش از هر زمان هوشیار و بینا باشند
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۱:۴۱ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
طرف زیر بار فشار اقتصادی کمرش شکسته
این همه جنس گرون شده
کسی امیدی به زندگی نداره
اکثر ملت دچار مشکلات روحی روانی شدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۶ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
ولی من مشاهده کردم بیشترین طرفداران و حاضرین در اغتشاشات افرادی متمکن هستند و در طبقه متوسط به بالا هستند کارگر بیچاره که دنبال یک لقمه نان حلال است و وقتی برای شرکت در این اغتشاشات ندارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۵ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
بله. اما شعار و اهداف معترضان این نبود و در شعار آنها مشخص است.
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۸:۳۷ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
آقای محمد آقا این اغتشاشگران همه شان از سیری دارند ار ار می کننداصلا صحبت این حرفها نیست گرسنه به وطنش و مردمش خیانت نمی کنه مگه بر کسی پوشیده است ۷۰ و ۸۰ درصد مشکلات اقتصادی تحریم‌های شیطان بزرگه اگه راست می گن مردند بر علیه شیطان فریاد بزنند .
۱۲۳
آخرین اخبار