وزارت خزانه داری آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از اعمال تحریم‌های جدید علیه مقامات و نهاد‌های ایرانی و روسی خبر داد.

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (OFAC) روز چهارشنبه در وب سایت رسمی خود اعلام کرد که فهرست افراد و نهاد‌های تحریم شده ایران و روسیه را گسترش داده است.

به گزارش رویترز، این بسته تحریمی که ۱۳ مقام و ۳ نهاد ایرانی را شامل می‌شود در راستای مداخله گری آمریکا در امور داخلی ایران، حمایت از اغتشاشات و به بهانه نقض حقوق زندانیان اعمال شده است.

شبکه الجزیره اعلام کرد تحریم‌ها علیه ۱۴ مقام و ۳ نهاد ایرانی اعمال شده است.

وزارت خزانه داری  آمریکا اعلام کرد در رابطه با تهران، مقامات مختلف زندانهای ایران و همچنین فرمانده سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و معاون عملیات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به بهانه آنچه سرکوب اعتراضات سراسری در ایران ادعا می کنند، تحریم کرده است.

بر این اساس، زندان بوشهر، آکادمی راوین و شرکت سامانه گستر سحاب پرداز سه نهادی هستند که در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته‌اند. سید‌حشمت الله حیات الغیب، هدایت‌الله فرزادی، مورد فتحی، فرزین کریمی، محمد کاظمی، احمد شفاهی، مرتضی پیری، محمدرضا استاد، عباس نیلفروشان، سید مجتبی مصطفوی، حسین مدرس خیابانی، و محمد حسین خسروی در فهرست تحریم‌های جدید خزانه داری آمریکا هستند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا ۱۹ شهریورماه نیز با صدور بیانیه‌ای از اعمال تحریم‌هایی علیه وزیر و وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران خبر داد و علت اعمال این تحریم را «کمک به حمله سایبری» ادعایی علیه آلبانی عنوان کرد.

این درحالی است که اروپایی‌ها همزمان مسیر تحریم‌ها را در پیش گرفتند و در همین راستا، آنالنا بربوک وزیر امور خارجه آلمان در ادامه تحرکات ضد ایرانی اخیر مقامات اتحادیه اروپا، امروز در بیانیه‌ای غیرمسئولانه و به بهانه‌های واهی و بی اساس از اعمال تحریم علیه کشورمان خبر داد.

در همین حال، آمریکا علیه چندین شرکت و الیگارش روسی مجازات‌های بیشتری وضع کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۶ ۰۵ آبان ۱۴۰۱
18هزار نفر در ایران قربانی ترور شده‌اند
تروریستها همچنان مردم بی گناه در ایران را هدف قرار می دهند.
در طول چهار دهه گذشته بیش از 18 هزار نفر در ایران قربانی ترور شده اند.
تروریست ها در اروپا و آمریکا و تحت حمایت آنها قرار دارند. چرا سازوکارهای حقوق بشری در برابر این اقدام تروریستی مرگبار سکوت کرده اند؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۱ ۰۵ آبان ۱۴۰۱
تروریست های داعش مورد حمایت مدعیان دروغین حقوق بشر از سال 2011 تاکنون درعراق و سوریه چه غلطی می کنند؟
تروریست های داعش مورد حمایت آمریکا و متحدانش از سال 2011 تاکنون درعراق و سوریه چه غلطی می کنند؟
تروریست های داعش مورد حمایت آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه و اسرائیل از سال 2011 تاکنون درعراق و سوریه چه غلطی می کنند؟
Iran (Islamic Republic of)
U-238
۰۸:۵۰ ۰۵ آبان ۱۴۰۱
پس ما اجازه پیدا کردیم که % اختراعاتمان را بیشتر و بیشتر کنیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۵ ۰۵ آبان ۱۴۰۱
خدا رو شکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۷ ۰۵ آبان ۱۴۰۱
اسم چند نفر رو توی تحریم دیدم به نظر عکسشون شبیه جلاد ها بودند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۴ ۰۵ آبان ۱۴۰۱
از تحریم نگو که خیلی سال پیش تحریم دانتان ترکیده به فرموده سردار شهید سلیمانی ما مرد شها دتیم مرک برامریکا وسگهای دنباله رو وجیره خوارش.
Iran (Islamic Republic of)
حسنک دبیر
۰۰:۴۱ ۰۵ آبان ۱۴۰۱
ای آمریکا خودتو مسخره کرده ای یا ما رو ؟؟!!!
چرا اینقدر خودتو ما رو خسته میکنی ؟؟!!!
یکباره بگو کل مردم ایران تحریم و خلاص !!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۴ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
آمریکای سگ صفت.
Iran (Islamic Republic of)
حسنک دبیر
۰۰:۴۰ ۰۵ آبان ۱۴۰۱
حیف حیوان با وفائی چون سگ نیست که رژیم جنایتکار و وحشی آمریکا رو با او نسبت دهید ؟؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۰ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
ولودیمیر زلنسکی بی ادب، رئیس‌جمهور اوکراین جای رژیم جنایتکار صدام دیکتاتور گرفته است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۶ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه و اسرائیل و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های به اصطلاح بین المللی از سال 2011 تاکنون از تروریست های داعش وحشی کمک، هدایت، مدیریت، نظارت، حمایت و پشتیبانی نظامی می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۶ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
داعش وحشی از سال 2011 تاکنون در سراسر منطقه خاورمیانه و جهان 100درصد فقط با دستور مستقیم آمریکا جنایتکار دست به اقدامات تروریستی می زند و همچنان نیز ادامه می دهد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۴ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
برای مدعیان دروغین حقوق بشر هدف وسیله را توجیه می‌کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۱ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
داعش مورد حمایت مدعیان دروغین حقوق بشر مسئولیت حمله تروریستی شیراز را بر عهده گرفت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۲ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
داعش مورد حمایت آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه و اسرائیل مسئولیت حمله تروریستی شیراز را بر عهده گرفت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۷ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
لعنت بر آمریکا و روسیه که ایران را آلت دست و گوشت دم توپ کرده اند.
۱۲۳
آخرین اخبار