وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه لفاظی‌های خود علیه ایران ادعا کرد که تل آویو برنامه‌های لازم برای حمله به ایران را آماده کرده است.

«بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شده است که این رژیم توانایی حمله به ایران را دارد، اما مقامات آن باید قبل از انجام این اقدام، ابتدا به دقت طرح آن را بررسی کنند.

طبق گزارش روزنامه جروزالم پست، گانتس بدون اشاره به ناتوانی های این رژیم در کنترل حملات سایبری ادعا کرد: "اسرائیل توانایی انجام اقداماتی در ایران را دارد. ما این آمادگی و توانایی را داریم و برنامه‌های مورد نیاز را آماده کرده‌ایم. با این حال، باید ابتدا آماده شویم و سپس قبل از اقدام، این برنامه‌ها را با دقت مطالعه کنیم. "

جروزالم پست همچنین در گزارش خود به اظهارات "تساحی هنجی" نماینده کنست عضو حزب لیکود، اشاره کرده است که هفته گذشته ادعا کرده بود بنیامین نتانیاهو، رهبر این حزب که پس از بازگشت به قدرت، نخست وزیر خواهد شد، «ممکن است دستور یک حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران در صورت عدم دستیابی به توافق هسته‌ای و ناتوانی آمریکا در انجام اقدام علیه آن را صادر کند».

این روزنامه به نقل از گانتس مدعی شده است که نتانیاهو در گذشته و هنگام نخست وزیری نزدیک بود سناریوی حمله به ایران را اجرا کند، اما در نهایت از این تصمیم عقب نشینی کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۳۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۲۳ آبان ۱۴۰۱
گفتمان مقاومت و حمایت فلسطین محور ساطع شده از ایران اسلامی؛ تنها راه حل مسئله فلسطین را اخراج اشغالگران و برچیدن بساط صهیونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی ، بازگشت آوارگان و مهاجران فلسطینی و برگزاری انتخابات آزاد برای تحقق اراده آنان در تعیین سرنوشت خود می‌داند و هرگونه طرح سازش از جمله عادی سازی روابط با برخی کشورهای عربی با رژیم جعلی و کودکش صهیونیستی که تکرار خطای بزرگ تاریخی انور سادات خائن است را اقدامی شکست خورده ، خیانتی آشکار و نابخشودنی و در زمره بازی در زمین اشغالگران قدس و حامیان پلید آنان قلمداد می‌کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۲ ۲۳ آبان ۱۴۰۱
با گذشت 43 سال از نامگذاری روز جهانی قدس 74 سال از تاسیس رژیم جعلی ،جنایتکار و موقت صهیونیستی و پیگیری و اجرای طرح های متعدد سازش برای حل موانع فراروی موجودیت و امنیت صهیونیست‌ها ؛ روند تحولات اخیر بویژه عبور شعله‌های انتفاضه از دیواره‌های مرکزیت رژیم نشان دهنده این حقیقت است که نفس‌های تل‌آویو به شمارش افتاده و غاصبان قدس شریف به سرعت به زوال قطعی و پایان خود نزدیک تر می‌شوند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۱ ۲۳ آبان ۱۴۰۱
اسرائیل به پایان خود نزدیک می‌شود
نفس‌های تل‌آویو به شمارش افتاده و غاصبان قدس شریف به سرعت به زوال قطعی و پایان خود نزدیک تر می‌شوند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۵ ۲۳ آبان ۱۴۰۱
آمریکا، انگلیس و اسرائیل طراح اصلی جنگ یمن هستند/ یمن در آینده،تولیدکننده سلاح خواهد بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۰ ۲۳ آبان ۱۴۰۱
تروریسم را شما ایجاد کردید.
تروریسم را شما به جود آورید.
القاعده را شما ایجاد کردید.
القاعده را شما به جود آورید.
داعش را شما ایحاد کردید.
داعش را شما به جود آورید.
جبهه النصره را شما ایجاد کردید.
جبهه النصره را شما به جود آورید.
ارتش آزاد سوریه را شما ایجاد کردید.
ارتش آزاد سوریه را شما به جود آورید.
مخالفان سوریه را شما ایجاد کردید.
مخالفان سوریه را شما به جود آوردید.
شوریشان سوریه را شما ایجاد کردید.
شوریشان سوریه را شما به جود آورید.
تکفتری ها منطقه را شما ایجاد کردید.
تکفیری ها را شما به جود آورید.
تروریست ها خارجی را شما ایجاد کردید.
تروریست ها خارجی را شما به جود آورید.
تروریست های سوریه را در این مدت 13 سال است شما ایجاد کردید.
تروریست های سوریه را در این مدت 13 سال است شما به جود آورید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۷ ۲۰ آبان ۱۴۰۱
غلط کردی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۶ ۲۰ آبان ۱۴۰۱
اورانگوتان حیا کن میکروفن رو رها کن....!


مواظب شاخه ها درخت هم باش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۸ ۲۰ آبان ۱۴۰۱
ای بابا ......!!!!
کی در قفس اورانگوتان ها رو باز گزاشته ؟؟؟؟
آخه من از دست شما چیکار کنم ؟
یکم دل بکار بدید حداقل قفس طاووس ها رو باز بزارید
اینا زشت هستن عه عه عه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۴ ۲۰ آبان ۱۴۰۱
خخخخخ
عجب میمونی هستنی
خخخخخخ آخه اورانگوتان برو روی درخت ریقو مواظب شاخه ها درخت هم باش
خخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
فرهاد
۱۸:۴۶ ۲۰ آبان ۱۴۰۱
جرعتشو نداری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۲ ۲۰ آبان ۱۴۰۱
زااارت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۷ ۲۰ آبان ۱۴۰۱
دهنتو بببببببببببببببند
Iran (Islamic Republic of)
ندا
۱۴:۰۵ ۲۰ آبان ۱۴۰۱
فقط میتونم بهشون بگم زاااارت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۴ ۲۰ آبان ۱۴۰۱
درود بر شما
ندا
Iran (Islamic Republic of)
M
۱۲:۴۲ ۲۰ آبان ۱۴۰۱
وجودشو دارید بیاید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۲ ۲۰ آبان ۱۴۰۱
بگید برنامه های حداقل پایان اسرائیل و حداکثر پایان حیات بر روی کره خاکی
برنامه های ما سه چهارساله که منتظر خطای شما هستند
آخرین اخبار