رشد ۲۰ درصدی تولید گوشت بوقلمون در استان قزوین

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از رشد ۲۰ درصدی تولید گوشت بوقلمون در واحد‌های تولیدی استان خبر داد.

علی رمضانپور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از رشد ۲۰ درصدی تولید گوشت بوقلمون در واحد‌های تولیدی استان در نه ماهه گذشته امسال خبر داد.

رمضانپور افزود: در این بازه زمانی ۳ هزار و ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در واحد‌های پرورشی این استان تولید شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۲ هزار و ۹۰۰ تن بوده است.

وی پیش بینی کرد: تا پایان سال جاری ۴۵۰۰ تن گوشت بوقلمون در واحد‌های پرورشی این استان تولید شود.

رمضانپور یادآور شد: در حال حاضر ۲۵ واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت ۲۸۶ هزارقطعه در استان فعال است.

وی اظهار داشت: مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون چهار ماهه است و بیشترین پراکنش واحد‌های تولیدی در این استان در شهرستان آبیک با ظرفیت ۱۵۶ هزار قطعه می‌باشد.

رمضانپور یادآور شد: بازار مصرف گوشت بوقلمون استان قزوین بیشتر استان‌های تهران، کرج و اصفهان است.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین دارا بودن ترکیبات پروتئین بالا، کمترین کلسترول املاح و اسید آمینه ضروری را از مهمترین خصوصیات گوشت بوقلمون ذکر کرد و گفت: ۴۰ درصد گوشت بوقلمون قرمز و ۶۰ درصد آن سفید است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.