سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: برای تنظیم بازار قیمت گوشت قرمز در بازار باید اقدامات سلبی و حمایتی در کنار یکدیگر اجرایی شود.

محمدحسین عطایی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان در نشست بررسی قیمت گوشت در بازار استان قزوین گفت:نتایج عملکرد مثبت مدیران را باید در بازار به مردم نشان داد و اجازه نداد عده‌ای دلال و سودجو قیمت کالا‌های اساسی را برای مردم افزایش دهد.

عطایی با بیان اینکه حذف دلال و واسطه با کمک کشتارگاه‌ها محقق می‌شود، اظهار داشت: اتحادیه قصابان را باید نسبت به روند قیمت گذاری لاشه گوشت قرمز تفهیم و توجیه کرد تا از ورود دلالان به بازار جلوگیری شود.

ضرورت برخورد با متخلفان قیمت گوشت در بازار

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین  هم در این نشست گفت: بازار گوشت قرمز در کنار همه مولفه‌های اقتصادی با برخی تخلفات قیمت در بازار روبرو شده که ضرورت دارد با متخلفان برخورد شود.

احمد زین آبادی اضافه کرد: رصد‌ها و گزارش‌ها نشان می‌دهد که برخی از واحد‌های صنفی عرضه گوشت در بازار این استان درحال ارتکاب گران فروشی هستند.

وی بیان داشت: نطارت و بازرسی جدی در بازار با هدف برخورد با متخلفان باید در دستور کار دستگاه‌های متولی قرار گیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha