مصرف شیر غیرپاستوریزه خطر ابتلا به تب مالت را بدنبال دارد

مدیرکل دامپزشکی قزوین هشدار داد که مصرف شیر فله و غیرپاستوریزه بدون جوشاندن باعث ابتلا به تب مالت می‌شود.

جلوخانی مدیرکل دامپزشکی قزوین  گفت: استفاده از شیر‌های فله‌ای که ممکن است آلوده باشند خطر ابتلا بهمصرف شیر فله و غیرپاستوریزه خطر ابتلا به تب مالت را بدنبال دارد بیماری‌هایی مانند تب مالت را بدنبال دارد.
 
وی اضافه کرد: توصیه دامپزشکی و کارشناسان حوزه بهداشت و سلامت مصرف شیر پاستوریزه یا استرلیزه است که خطر آلودگی و بیماری‌ها را به همراه ندارد.
 
این مسوول همچنین گفت: دیدگاه برخی افراد در جامعه که شیر و لبنیات سنتی از کیفیت و سلامت بیشتری نسبت به محصولات پاستوریزه و استرلیزه برخوردار است، صحیح و کارشناسی نیست.
 
مدیرکل دامپزشکی قزوین خاطرنشان کرد: افراد اگر شیر فله‌ای غیرپاستوریزه استفاده می‌کنند باید ۲۰ دقیقه در دمای ۱۰۰ درجه بجوشانند و پس آنرا مصرف کنند.
 
از یک هزار و ۴۲۰ بیماری شناخته شده بیش از ۸۰۰ بیماری مشترک بین حیوان و انسان است که شایع‌ترین آن‌ها تب کریمه کنگو، تب مالت، سل، آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، توکسوپلاسموز، هاری و سیاه زخم است.
 
تب مالت (بروسلوزیس) نوعی باکتری عفونی است که از حیوان به انسان و بیشتر از طریق شیر، پنیر و سایر لبنیات غیر پاستوریزه منتقل می‌شود؛ علائم تب مالت می‌تواند شامل تب، درد مفاصل و خستگی باشد که اغلب با آنتی بیوتیک درمان می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار