تولید بیش از ۸۰۰ تن گوشت قرمز تحت نظارت دامپزشکی بوئین زهرا

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت: ۸۱۱ هزار و ۳۱۶ کیلوگرم گوشت قرمز تحت نظارت‌های بهداشتی و شرعی دامپزشکی روانه بازار مصرف شد.

دکتر محسن ایماندار رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی، میزان ۸۱۱ هزار و ۳۱۶ کیلوگرم گوشت قرمز و مقدار ۴۳ هزار و ۸۴۳ کیلوگرم گوشت بوقلمون تحت نظارت‌های بهداشتی و شرعی دامپزشکی در کشتارگاه‌های دام و طیور شهرستان ذبح و گوشت آن روانه بازار مصرف شد. 

دکتر ایماندار افزود: بازرسین بهداشتی دامپزشکی، ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۲، تعداد ۳۸۵ مورد بازدید از مراکز و اماکن تولیدی، بسته بندی، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام دادند.

 وی اظهار کرد: در بازدید از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی سطح شهرستان بوئین زهرا، ۱۳۸ کیلوگرم گوشت قرمز و سفید غیر قابل مصرف ضبط و معدوم شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت: در این طرح بازرسین بهداشتی دامپزشکی در قالب ۸ اکیپ ثابت و سیار فعالیت داشتند که بازرسی از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی، رستوران‌ها، سردخانه‌های نگهداری فرآورده‌های دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور و ... در دستور کار آن‌ها قرار داشت.

وی از عموم شهروندان خواست: در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراحل مختلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی با سامانه ارتباطی ۱۵۱۲ دامپزشکی تماس بگیرند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار