سخنگوی جنبش حماس اعلام کرد جنایت صبح امروز رژیم صهیونیستی از سوی مردم و مقاومت فلسطین بی‌پاسخ نخواهد ماند.

حازم قاسم، سخنگوی جنبش حماس اعلام کرد جنایت صبح امروز رژیم صهیونیستی در اردوگاه نور شمس در طولکرم از سوی مردم فلسطین و مقاومت فلسطین بی‌پاسخ نخواهد ماند.

به گزارش از پایگاه اینترنتی «فلسطین الیوم»، بر اثر جنایت صهیونیست‌ها در اردوگاه نور شمس در طولکرم دو شهروند فلسطینی به نام‌های حمزه خریوش و سامر الشافعی پس از یک درگیری مسلحانه با نظامیان صهیونیست به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

حازم قاسم گفت: رژیم صهیونیستی به سیاست‌های نازیستی و فاشیستی و منفجر کردن اوضاع در منطقه با ادامه تجاوزگری‌ها علیه سرزمین، مردم و مقدسات اصرار دارد و این جنایات موج فزاینده انقلابی را که در کرانه باختری رود اردن آغاز شده است نه تنها متوقف نمی‌کند بلکه باعث شعله ور‌تر شدن آن خواهد شد.

قاسم افزود: رژیم صهیونیستی به اقدامات تروریستی علیه ملت فلسطین از طریق تکرار و استمرار تجاوزگری هایش از جمله ترور جوانان فلسطینی در کرانه باختری رود اردن ادامه می‌دهد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار