نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: جمهوری اسلامی نوع جدید و تعالی‌یافته حکمرانی در دنیا است که به هیچ یک از اردوگاه‌های شرق و غرب تسلیم نشد.

علی نیکزاد امروز در اجلاسیه شهدای دانش‌آموز و فرهنگی در اردبیل گفت: هرگاه هر کس در هر کجای دنیا تیری به سمت جمهوری اسلامی و رهبر انقلاب پرتاب کرده، در جهان آواره شده و نمونه آن را در استراتژی خبیثانه آمریکا و اسرائیل مشاهده می‌کنیم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران نوع مترقی و تعالی‌یافته حکمرانی در جهان است، می گوید: انقلاب اسلامی ایران از بدو شروع به هیچیک از اردوگاه‌های شرق و غرب بله نگفته و تسلیم آنها نشد و همین تسلیم نشدن در سطح جهان ما را سرآمد کرده است.

به گفته او، انقلاب اسلامی نه سلطه‌طلب و نه سلطه‌پذیر است و همین مؤلفه اصلی جمهوری اسلامی ایران است که توانسته ما را در مقابل شرق و غرب پیروز کند.

نیکزاد با بیان اینکه انقلاب اسلامی اسلام نوین را احیا کرد تا بتوان در دنیا به یک اصل مترقی پایبند بود، گفت: امروز جمهوری اسلامی کارآمدی عظیمی در جهان پیدا کرده و همه در برابر آن سر تعظیم فرود می‌آورند.

او مردم‌سالاری دینی نظام جمهوری اسلامی ایران را مهم ارزیابی کرد و می گوید: مجاهدت علمی که امروز ایران از خود نشان می‌دهد، توانسته در عرصه‌های مختلف کشورمان را به قدرتی عظیم در جهان مبدل کند.

نیکزاد ادامه گفت: جمهوری اسلامی دنبال حقانیت و دفاع از اسلام عزیز در منطقه است و هیچ گاه از این خواسته خود در جهان عدول نخواهد کرد.

او با اشاره به اینکه سپاه توانسته در عرصه‌های متعدد کشور را در گلوگاه‌های مختلف نجات دهد، می گوید: دیروز در جبهه‌های نبرد و امروز نیز در جبهه‌های علمی، عمران، آبادانی و اقتصاد سپاه پیشقدم بوده و قرارگاه خاتم و جهاد سازندگی امروز پیشانی نظام در عمران و آبادانی است.

نیکزاد مشکلات اقتصادی موجود در کشور را منبعث از نبود تربیت توحیدی اعلام کرد و گفت: اگر امروز شاهد بسیاری از مشکلات در کشور هستیم به دلیل نبود تربیت اسلامی و توحیدی است که ضروری است برای برون رفت از این مشکلات به اصل جمهوری اسلامی رجوع کنیم.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha