پتانسیل افزایش تولید مرغ تا ۳ میلیون تن وجود دارد

سرپرست وزارت جهاد گفت:در سال ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید می‌شود که می‌توانیم آن را تا ۳ میلیون تن افزایش دهیم.

آقای سید محمد آقامیری سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه ایجاد زنجیره ارزش در صنعت مرغداری بسیار حائز اهمیت است، گفت: تولیدکنندگان ما در خط مقدم نابرابر اقتصادی مبارزه کرده و برای حفظ امنیت غذایی کشور تلاش می‌کنند.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی افزود: در زنجیره ارزش تولید، مصرف کننده محصول را با قیمت مناسب‌تر دریافت خواهد کرد و اگر قیمت برای مصرف کننده کاهش پیدا کند،  مسیر زنجبره به درستی طی شده است، در غیر این صورت مشکلی در روند کار زنجیره وجود خواهد داشت.

او ادامه داد: سالانه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون قطعه جوجه گوشتی در کشور نیاز است که  با توجه به سیاست‌های تعیین شده برای تولید با هدف صادرات، این امکان برای مجموعه گهر ماکیان ایرانیان وجود دارد تا کار را توسعه دهد و نگران مازاد تولید نباشد.

آقامیری با بیان اینکه از ۵۰ درصد از ظرفیت تولید جوجه در استان خراسان رضوی استفاده می‌شود، گفت: باید برای توسعه کار از تمام ظرفیت موجود در استان خراسان رضوی استفاده شود، مازاد تولید نیز به شرط تامین نیاز داخل صادر خواهد شد.

او  افزود: با افزایش ضریب نفوذ دانش‌بنیان در تولید می‌توانیم بهره‌وری را افزایش دهیم، با افزایش نفوذ دانش، ضریب تبدیل، دوره پرورش و ... افزایش خواهد یافت.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: در سال ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید می‌شود که می‌توانیم آن را تا ۳ میلیون تن افزایش دهیم.

او گفت: وزارت جهاد کشاورزی تمام قد و در تمام زمینه‌ها از تولیدکننده حمایت خواهد کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار