
سرهنگ جواد رفیعی گفت: ۲۴ ساعت گذشته مرزداران در راستای حراست از مرزهای میهن اسلامی و جلوگیری از ورود غیرقانونی اتباع کشورهای بیگانه از مرزهای جنوبی استان، در حین پایش منطقه موفق شدند تعداد هزار نفر ۷۳۵ از اتباع کشورهای بیگانه را که بدون توجه به محدوده حریم ممنوعه مرزی قصد ورود به عمق خاک کشور داشتند را شناسایی و دستگیر نمایند.
جانشین مرزبانی استان در ادامه افزود: در این عملیات اتباع بیگانه غیرمجاز کشور که علیرغم هشدارهای مأمورین مرزی سعی داشتند به عمق خاک کشور پاکستان متواری شوند با اقدام سریع و قاطع مرزداران دستگیر شدند.
سرهنگ " رفیعی " در پایان خاطرنشان کرد: اتباع خارجی برای ورود، اقامت و خروج از کشورمان باید از طریق مبادی قانونی اقدام نمایند در غیر این صورت با آنان برخورد و پس از تحویل به مراجع ذیصلاح، از کشور طرد خواهند شد.
یک جوری برخورد میکنن
انگار اینجا خونه ی خودشونه