جبلی گفت:اگر در سال، یک سریال الف ویژه تولید کنیم، لازمه آن این است که منابع لازم برای چنین تولیداتی به صورت جداگانه به صدا و سیما اختصاص یابد.

پیمان جبلی، رئیس صداوسیما در حاشیه مراسم تجلیل از هنرمندان راوی حماسه خرمشهر درجمع خبرنگاران درباره بودجه سریال‌ها گفت: بودجه‌ای که دولت از طریق قانون بودجه تصویب شده در مجلس به ما اختصاص می‌دهد به همراه درآمدی که ما مکلف هستیم از طریق آگهی بازرگانی ایجاد کنیم کل بودجه ما را تشکیل می‌دهند. 

وی ادامه داد: بودجه سالانه ما دو بخش بیشتر ندارد اول بودجه‌ای که دولت تحت عنوان «کمک زیان» به ما می‌دهد یا تخصیصی که سازمان برنامه ماه به ماه به صدا و سیما می‌دهد و یک بخش دیگر آگهی بازرگانی است. این دو تنها درآمد و تنها منابع مالی سازمان است، با این دو منابع درآمدی هم باید سازمان اداره شود و هم تولیدات شبکه‌های صدا و سیما به سرانجام برسد. 

رئیس صداوسیما درباره بودجه سریال‌های الف ویژه و فاخر تصریح کرد: در حال حاضر فیلم نامه‌های بسیار با کیفیت و فاخر داریم مثلا فیلمنامه «پوریای ولی» آقای جعفری جوزانی جزو همین آثار فاخر است و فیلمنامه‌های دیگری هم داریم، اما امکان تولید کار‌های ارزشمند فاخر نداریم به دلیل اینکه منابع مالی ما برای ساخت این آثار کفایت نمی‌کند. 

وی افزود: بار‌ها هم اعلام کردم که اگر بنا باشد در سال، یک سریال الف ویژه تولید کنیم و به عبارتی هفته‌ای یک اپیزود الف ویژه داشته باشیم لازمه آن این است که منابع لازم برای چنین تولیداتی به صورت جداگانه به صدا و سیما اختصاص یابد. اگرچه مجلس در لایحه بودجه کمک کرده است منتهی آن چیزی که ما نیاز داریم برای یک جهش در عرصه تولید مجموعه‌های نمایشی، بودجه‌ای بیشتر از این کمک‌ها را می‌طلبد.

وی  گفت: در قانون بودجه فقط برای دو سریال موسی و سلمان فارسی بودجه در نظر گرفته اند. اما همان دو سریال الف ویژه هم ممکن است در معرض تخصیص ناقص قرار بگیرند. ما این دو پروژه استراتژیک را با رعایت تمام اصول پیش می‌بریم به ویژه سلمان فارسی که در میانه کار است و سعی داریم با روندی که برای کارگردان و تهیه کننده اطمینان بخش باشد و دچار وقفه نشود پیش رود.

جبلی در پایان عنوان کرد: به نظر می‌رسد حدود ۴۰ فیلمنامه فاخر داریم که آماده تولید و کلید زدن است که آقایان درویش، لطیفی، جعفری جوزانی و... از جمله کارگردانانی هستند که با آن‌ها صحبت کرده ام. من با بسیاری دیگر از کارگردانان نام آشنا صحبت کردم و همه آمادگی فعالیت در مجموعه‌های فاخر دارند، اما منوط به این است که ما بتوانیم منابع مالی پایدار تعریف کنیم. با این حال همان طور که آقای نقویان گفتند در کار‌های جاری که در پیش تولید و تولید داریم مشکلی به لحاظ مالی وجود ندارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۰ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
والا الان دیگه کسی برنامه تلوزیون نگاه نمیکنه خیلی کسل کننده شدن جذابیت ندارند
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۰۹:۱۳ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
چطور شبکه نمایش خانگی بدون بودجه صدا و سیما این همه سریال جذاب تولید و پخش میکنه؟...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۲ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
با کدوم هنرپیشه حتما همون همیشگی مهران رجبی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۷ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
برای آوردن کارشناس و پخش زنده فوتبال اروپا و سریال های بیهوده و ایجاد شبکه های مختلف رادیویی و تلویزیونی با فیلم هاو برنامه های تکراری بودجه دارید ولی برای فیلم فاخر و نفیس پول نیست
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۰۹:۰۱ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
منم یه ماشین بنز فاخر میخواستم بخرم // با بنکدار هم صحبت کردم اونم آماده فروش بود // فقط من پول نداشتم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۹ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
درآمدی که از طریق پخش پیام های بازرگانی بدست می آورید الا ماشاا...است. قبل از پخش و در نیمه پخش برنامه از تمامی شبکه های تلویزیون. آنقدر شورش را در آوردید که قبل از نمایش هر برنامه نیم ساعته به مدت ده دقیقه قبل از شروع و حداقل پنج دقیقه در نیمه آن آگهی دافعه ایحادکن و فاقد جاذبه پخش میکنید و هنوز هم ناراضی هستد و این مقدار را کافی نمیدانید و با روح و روان مردم بازی میکنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۳ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
دستمزد های بازیگران و عوامل پشت صحنه را کمتر کنید.یعنی چی مگه کارشون از شغل کار در معدن هم سختتره
این یعنی مدیریت ضعیف و نظارت درست نداشتن در دستمزدها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۹ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
اگه عرضه شو دارید درباره کوروش کبیر فیلم بسازید نه درباره عرب هایی که حتی تو دیار خودشونم اسمی ازشون نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۳ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
کار فاخر مثل برنامه آفای موزون (زندگی پس از زندگی) خداییش چه قدر بودجه میخواست؟ به نظرم بیشتر از بودجه نیاز به اراده فوی میخواد.
Iran (Islamic Republic of)
لر
۰۷:۵۵ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
دقیقا بودجه بیشتر اختصاص دهید و امثال حمید فرخی نژاد را گنده کنید تا درد و بلای فرزندش را به ملت ایران هدیه کند . صدا و سیما به کجا چنین شتابان
United States of America
ناشناس
۰۷:۴۵ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
تله تأتر فاخر بذارین سریال پیشکشتون البته با فیلمبرداری حرفه ای که طوری فیلمبرداری بشه که موقع خوندن دیالوگ بیشتر صورت‌ها رو نشون بده
United States of America
ناشناس
۰۷:۳۲ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
فاخر بودن یه سریال ربط زیادی به بودجه نداره 50% به فیلمنامه است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۴ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
اصلا لازم نیست سریال فاخر تولید کنید.
حالمون از عربها بهم میخوره
مردم هم گرسنه هستند که پولها رو حروم کنید.
جمعش کنید. هیچکس تلویزیون تون رو نگاه نمیکنه
حال بهم زنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۷ ۰۵ خرداد ۱۴۰۲
لظفا ازطرف خودتت حرف بزن
United States of America
ناشناس
۰۵:۳۲ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
سریال فاخر به خرجش نیست همونطور که تایتانیک اولی خیلی بهتر از تایتانیک پر خرج بود
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۰۴:۰۱ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
مشخصه آدم مومن و با خدایه // قبول دارید ؟؟
۱۲