بازدید میدانی مدیر عملیات حج تمتع ۱۴۰۲ از فرآیند طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی

مدیر عملیات حج تمتع ۱۴۰۲ و رئیس ستاد مدینه منوره، با حضور در آشپزخانه زین در مدینه از روند طبخ و توزیع غذای زایران ایرانی بازدید کردند.

غلامرضا رضایی و محمد جواد دانشیار در این بازدید میدانی از آشپزخانه زین مدینه منوره،از نزدیک در جریان روند امور تهیه، طبخ و چگونگی توزیع غذا بین هتل زایران ایرانی ، قرار گرفتند. آشپزخانه زین یکی از ۴ آشپزخانه متمرکز و مجهزی است که در ایام حج ، برای زایران ایرانی مهیا شده تا کار طبخ و توزیع غذای زوار در مدینه النبی (ص) و مکه مکرمه در آن ها انجام گیرد . غذای زائران توسط آشپزهای مجرب و مطابق ذائقه مردم کشورمان در این آشپزخانه های متمرکز و صنعتی طبخ و سپس به وسیله هیترهای گرم کن به هتل زایران منتقل می شود. . در این فرایند غذا به صورت کاملا بهداشتی و مطابق استاندارها و نظارت کارشناسان تغذیه و بهداشت طبخ و توزیع می گردد.
برچسب ها: حج تمتع ، حج و زیات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار