
رضا مراد صحرایی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با ۱۶۷ رای موافق، ۸۶ رای مخالف، ۱۴ رای ممتنع و ۲ رای باطله از مجموع ۲۶۹ نماینده حاضر از نمایندگان رای اعتماد گرفت و به عنوان وزیرآموزش و پرورش انتخاب شد.
رضامراد صحرایی رئیس دانشگاه فرهنگیان در پی استعفای نوری وزیر سابق آموزش و پرورش با حفظ سمت به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پروش منصوب شد و در جلسه ۲ خرداد مجلس نامه معرفی وی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از سوی رئیس جمهور، در صحن علنی مجلس اعلام وصول شد.
وی دارای مدرک دکتری زبانشناسی همگانی از دانشگاه علامه طباطبایی و استاد تمام رشته زبان شناسی این دانشگاه است و از اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان انتخاب شد. او پیش از انتصاب به عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان، ریاست مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبایی را بر عهده داشت.
صحرایی ۱۷ سال به عنوان معلم از ابتدایی تا پیش دانشگاهی در روستاها و شهرها تدریس کرده است. سپس به وزارت علوم پیوست و تا استاد تمامی پیش رفت.
اخراج معلمان دینی قرآن پرورشی عربی
افزایش کارایی و کیفیت
عدم استخدام از جاهایی غیر از دانشگاه فرهنگیان
یعنی ضربدر زدن به گزینه مورد نظر اینقدر سخته؟!
هیئتی در مدارس از طرف آموزشوپرورش باشند تا از روندتدریس آگاه ونسبت به نتیجه آخرسال هرکلاس از معلم توضیح ویا حتی جریمه داشته باشد نه اینه باهر مدرسه صحبت می کنی میگین آموزش وپرورش معلم ندارد نمی توان چیزی به اینها بگوید.