نظارت بیشتر بر نانوایی‌ها در تعطیلات نیمه خرداد

تیم‌های نظارتی مازندران در ایام تعطیل نیمه خرداد بر وضعیت نانوایی‌های استان نظارت بیشتری خواهند داشت.

عباسعلی وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت:در راستای اجرای سیاست‌های دولت در حوزه هوشمندسازی یارانه آرد و نان و دستورات استاندار مازندران مبنی بر لزوم نظارت بر عملکرد واحد‌های خبازی، تیم‌های نظارتی استان به منظور پیشگیری از انجام تراکنش‌های نامتعارف و متعاقب آن کسر سهمیه آرد خبازی‌ها و بروز مشکلاتی در تامین نان شهروندان در ایام تعطیل نیمه خرداد به مراقبت و نظارت بر عملکرد واحد‌های خبازی می‌پردازند.

او با اشاره به ورود مسافرین به استان در تعطیلات پیش رو، افزود: تیم‌های نظارتی استان متشکل از بازرسان دستگاه‌های ذیربط از جمله فرمانداری‌ها، جهاد کشاروزی، صمت، بهداشت و اتحادیه‌های خبازان در تعطیلات نیمه خرداد بر وضعیت نگهداری، توزیع آرد، تولید و ارائه نان به شهروندان و مسافرین، رعایت ساعت کار و رعایت ضوابط شناورسازی سهمیه آرد در خبازی‌ها نظارت بیشتری دارند.

وفائی نژاد در خصوص طرح شناورسازی سهمیه آرد خبازی ها، گفت: پس از رصد و پایش عملکرد هر واحد خبازی از طریق سامانه نانینو در وزارت امور اقتصادی و دارایی، درصورت هرگونه مغایرت درعملکرد و عدم رعایت ضوابط ابلاغی، سهمیه واحد‌های خبازی بصورت هوشمند تعدیل خواهد شد.

او همچنین با تشکر از نانوایانی که مطابق دستورالعمل‌های ابلاغی و با رعایت ساعت کار به پخت و عرضه نان به شهروندان می‌پردازند، افزود: نانوایانی که دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت امور اقتصادی و دارایی در خصوص تولید و عرضه نان، انجام تراکنش‌های متعارف، استفاده صحیح از دستگاه کارتخوان هوشمند و رعایت ساعت کار، تعطیلات ماهانه و پخت نان به مقدار سهمیه تعریف شده را در عملکرد خود لحاظ نمودند، ضمن برخورداری از ۳۰ درصد کارمزد روزانه پخت نان، در پایان هر دوره ۱۰ درصد نیز به سهمیه آرد آن‌ها افزوده خواهد شد.

وفائی نژاد با اشاره به اینکه اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان یکی از مهمترین برنامه‌های هدفمندی یارانه‌ها و مدیریت هوشمند بر عملکرد فعالان این بخش می‌باشد، گفت: در راستای اجرای این طرح بزرگ که توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی در حال پیاده سازی می‌باشد ضمن بررسی نحوه عمل این سامانه تیم‌های رصد و پایش با بررسی کارشناسی آن نقاط ضعف سامانه را شناسایی و در قالب گزارش‌های مدون به مراجع ذیربط اعلام و اصلاحات لازم صورت گرفته است.

او افزود: با اجرای کامل این طرح و همراهی خبازان زحمتکش در آینده شاهد شرایط مطلوب تری در افزایش تولید نان و ارتقای کیفیت و رضایتمندی شهروندان باشیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار