کشت پیاز در ۲۵۰ هکتار از اراضی میامی

مدیر جهاد کشاورزی میامی گفت : پیاز یکی از محصولات کشت بهاره شهرستان میامی است و سطح زیر کشت این محصول در این شهرستان بالغ بر ۲۵۰ هکتار است.

محمد حسینی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی گفت: در روش معمول کشت محصولات که به صورت سنتی است حدود ۱۵ کیلو گرم بذر در واحد سطح مصرف می‌شود، اما با توجه به شرایط اقلیمی و خشکسالی‌های مکرر و کاهش منابع آبی یکی از روش‌هایی که باعث بهره‌وری مصرف آب می‌شود کشت نشایی محصولات مختلف سبزی، صیفی‌جات و سایر محصولات است.

وی افزود: در روش کشت نشایی مقدار بذر مصرفی به ۴ تا ۵ کیلوگرم کاهش می‌یابد.

وی ابراز داشت: یکنواختی سطح سبز مزرعه، کاهش عملیات وجین و افزایش عملکرد در واحد سطح از مهمترین مزایای کشت نشایی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.