کاهش خطر ابتلا به تب کریمه کنگو با استفاده از گوشت‌های ذبح شده در مراکز مجاز

رئیس مرکز بهداشت خاش و تفتان گفت: یکی از راه‌های کاهش خطر ابتلا به تب کریمه کنگو استفاده از گوشت‌های ذبح شده در مراکز مجاز است.

آذریان  رئیس مرکز بهداشت خاش و تفتان در کمیته بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو شهرستان افزود: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری حاد تب دار است و جزو بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: با رعایت کردن نکات بهداشتی هنگام ذبح دام در مراسم عیدقربان و تهیه گوشت از مراکز مجاز می‌توان خطر ابتلا به این بیماری را کاهش داد.

رئیس مرکز بهداشت خاش و تفتان گفت: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: علائم این بیماری معمولاً شامل تب بالا، سردرد، ضعف، تهوع، درد شکم و اسهال است.

برچسب ها: گوشت ، ذبح گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار