آقای پرویز فروغی گفت: با توجه به افزایش هزینه های تولید و کمبود نقدینگی، مرغداران با ۲ سوم و یک سوم ظرفیت واحدهای خودکار می کنند.
به گفته او، با وجود نوسان قیمت گوشت قرمز، خانوارها برای تامین پروتئین مورد نیاز به مرغ روی آوردند که تمامی این عوامل منجر به التهاب بازار مرغ شده است.
فروغی ادامه داد: هم اکنون که حداکثر قیمت هرکیلو مرغ زنده ۶۰ هزارتومان است، عرضه مرغ گرم با نرخ ۱۵۰ هزارتومان در خرده فروشی ها گرانفروشی است.
دبیرکانون مرغداران گوشتی نرخ مصوب هرکیلو مرغ زنده را ۵۲ هزارتومان و مرغ گرم ۷۳ هزارتومان اعلام کرد و گفت: این درحالی است که قیمت تمام شده مرغ زنده ۵۷ تا ۵۸ هزارتومان است که با این وجود بارها اعلام شده قیمت دستوری باید حذف شود تا مرغدار به تولید رغبت داشته باشد.
چرا دولت فقط به فکر خودشه
یوم الله دیگر در راه هست؟
ن اینکه ماه بعدش بگین مرغ کیلویی۵۰۰تومن هم واسه تولیدکننده ضرره.اشتها خیلی زیاده.
مملکت عجیبیه قیمتا خداتومنه آخرم خودروسازان درضررند وهرروز تیراژشون میره بالا،مرغداران درضررند و دامدار درضرر.تولید کننده هم درضرر.
فقط استفاده رو کارمند وکارگرمیبرند گویا