
آیتالله حسین نوری همدانی در دیدار سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و دارایی بر ضرورت توجه دولت به وضعیت معیشت مردم تاکید کرد و گفت: دولتمردان باید تمام توجه شان به مردم باشد چرا که مردم ستون دین و سپر کشور در برابر دشمنان هستند.
او به موضوع کاهش ارزش پول ملی پرداخت و گفت: ارزش پول ملی ما در سالهای متوالی کاهش داشته است و این مسئله مردم را به سختی انداخته است و باید تلاش کنید مردم در رفاه باشند.
این مرجع معظم تقلید به موضوع بانکها هم اشاره کرد و گفت: بانکها برای این ایجاد شدند که رفاه را برای مردم فراهم کنند و نباید ربا بگیرند.
آیت الله نوری همدانی گفت: اگر ظلم، فقر و جهل در جامعهای باشد نشان میدهد مدیران نخواسته اند یا نتوانسته اند حق را در جامعه اجرا کنند.
او مسئولیت در جامعه اسلامی را امانتی الهی عنوان کرد و گفت: در مملکت ما فقر زیاد شده و مسئولان باید برای پاک کردن چهره فقر از سطح کشور تمام تلاششان را بکار گیرند.
به هر نفر ماهیانه ۷۶ میلیارد تومن می رسه
کو؟کجاست؟
و هر سال با تولید نقدینگی بیشتر ،محتوای فقیرانه سفره های مردم بی پناه را مثل جاروبرقی مکش کرده و خالی تر می کنند و حتی از حلقوم آنها هم که شده بیرون می کشند و در حلقوم ثروتمندان و قدرتمندان جامعه واریز می کنند.
و فاصله آنها را زیادتر و وحشتناک تر می کنند چون سروته یککرباسند یا غلام حلقه بگوش آنها هستند و ریش و قیچی دست خودشان هست و هر طور خواستند می برند و می دوزند و به کسی هم پاسخگو نیستند چون نفس کشی را باقی نگذاشته اند که بتواند با آنها چون و چرا کند
چون دیگه اصلا سفره ای نمونده.