تلاش برای توسعه گردشگری روستایی در استان کرمانشاه

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه از تلاش برای توسعه گردشگری روستایی در این استان با برگزاری رویداد‌ها و جشنواره‌ها خبر داد.

داریوش فرمانی، مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه در اولین جشنواره انگور کندوله و سیب سرتخت، با اشاره به اهتمام میراث فرهنگی استان برای توسعه گردشگری روستایی، گفت : در این راستا تقویم رویداد‌های گردشگری استان را بویژه در حوزه روستا‌ها تدوین کرده ایم.

وی اضافه کرد: باتوجه به اینکه برخی از محصولات کشاورزی استان در کشور برند شده، لذا در این تقویم رویداد‌های گردشگری مختلفی را برای آن‌ها تدارک دیده ایم.

مدیرکل میراث فرهنگی استان متذکر شد: تخمه آفتابگردان سنقر، انگور کندوله، سیب سرتخت، نخود و ... از جمله محصولات استان هستند که در کشور برند شده اند و بدنبال برگزاری جشنواره‌هایی برای آن‌ها هستیم.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری این جشنواره‌ها مقدمه‌ای برای تدوین پرونده ثبت ملی این برند‌ها خواهد بود و بدنبال آن توسعه گردشگری روستایی نیز رقم خواهد خورد.

فرمانی تحقق این برنامه‌ها را مستلزم همکاری مردم محلی و مسئولان شهرستان‌های مختلف استان عنوان کرد.

وی به تأکیدات استاندار کرمانشاه مبنی بر لزوم توسعه گردشگری درون استانی هم اشاره‌ای داشت و گفت: یکی از راه‌های رسیدن به این هدف، برگزاری چنین رویداد‌هایی است که با مشارکت و پای کار آمدن خود مردم اجرایی شود.

این مسئول در ادامه از برنامه میراث فرهنگی استان برای راه اندازی تعدادی سایت موزه خبرداد و گفت: یکی از مناطق مدنظر برای راه اندازی سایت موزه، منطقه باستانی کندوله است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان اضافه کرد: کندوله یکی از نخستین استقرارگاه‌های بشری است و این ظرفیت را دارد که با انجام کاوش‌های باستان شناسی به یک سایت موزه تبدیل شود، اما نیاز به اعتبارات بالایی دارد که در حال پیگیری برای تخصیص آن هستیم .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.