تولید سالانه ۴۰ هزار تن گوشت سفید در آمل

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از تولید ۴۰ هزار تن گوشت سفید در این شهرستان خبر داد.

فولاد مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از تولید ۴۰ هزار تن گوشت سفید در ۲۶۵ واحد مرغ گوشتی این شهرستان خبر داد و گفت:این واحد‌های مرغداری گوشتی با ظرفیت ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در شهرستان آمل فعال هستند.

او افزود: در این واحد‌ها بیش از ۴۰ هزار تن گوشت سفید تولید می‌شود که در مجموع ۱۳/۲ درصد تولید استان را شامل می‌شود که شهرستان آمل از این لحاظ رتبه دوم را از آن خود کرده است.

فولاد گفت: امیدواریم با توجه به جوجه‌ریزی‌های صورت گرفته در ماه‌های اخیر و همچنین پیش‌بینی جوجه‌ریزی در هفته‌ها و ماه‌های پیش رو، این شهرستان به تعهدات مورد انتظار در تامین بازار استان و همچنین بازار بهمن تهران جامه عمل بپوشاند.

برچسب ها: تولید مرغ ، گوشت مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.