مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان اعلام کرد:

تولید سالانه ۸۲۰۰ تن گوشت قرمز در استان بوشهر

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: این استان سالانه هشت هزار و ۲۰۰ تن گوشت قرمز تولید و روانه بازار مصرف می‌کند.

حمیدرضا جهانبخش روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد:  باتوجه به اینکه در ۲ دهه اخیر سرمایه گذاری مناسبی توسط بخش خصوص در زمینه احداث واحدهای پرواربندی در این استان انجام شده است امکان افزایش ۲ برابری تولید گوشت قرمز نیازمند سرمایه در گردش است.

وی افزود: این ظرفیت سازی زمینه مناسبی برای تولید گوشت قرمز به خصوص گوشت گوساله پرواری در مناطق مستعد استان بوشهر به وجود آورده به طوری که سالانه بیش از سه هزار تن گوشت قرمز از فعالیت واحد‌های پرواربندی صنعتی تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: نتیجه اجرای این سیاست ظرفیت سازی بیش از ۳۷ هزار راسی در پرواربندی گوساله و ۱۵ هزار راسی در پرواربندی بره است که بخش مهمی از این ظرفیت به دلیل کمبود تسهیلات سرمایه در گردش مغفول مانده و در صورت تامین سرمایه مورد نیاز از سوی بانک‌های عامل استان امکان افزایش تولید در واحد‌های صنعتی حداقل به میزان ۲ برابر وضع فعلی وجود دارد.

جهانبخش بیان کرد: افزایش تولید گوشت قرمز در واحد‌های پرواربندی صنعتی این استان افزون بر تاثیر مثبت بر کاهش قیمت باعث ایجاد فرصت‌های شغلی جدید نیز خواهد شد.

وی یادآور شد: بوشهر یکی از استان‌های مطرح در زمینه پرواربندی دام است که بخشی از تولید به مقصد کشتارگاه‌های استان‌های همجوار و یا مرکزی کشور منتقل می‌شود.

جهانبخش ادامه داد: استان بوشهر با داشتن بیش از یک میلیون راس دام سبک و سنگین سالانه هشت هزار و ۲۰۰ تن گوشت قرمز تولید و روانه بازار مصرف می‌کند.

وی گفت: از این میزان تولید سالانه حدود هزار و ۲۰۰ تن مربوط به دامداران عشایری و هفت هزار تن مربوط به دامداران روستایی و صنعتی استان است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.