برگزاری جشنواره غذا‌های دریایی در همدان

جشنواره غذا‌های دریایی ماهی و میگوها، در مرکز فنی و حرفه‌ای همدان برگزار شد.

در جشنواره غذا‌های دریایی ماهی و میگوها نماینده خانواده‌ها و کارآموزان مراکز فنی و حرفه‌ای استان همدان با پخت ۳۳ نوع غذای دریایی با یکدیگر رقابت کردند.

این جشنواره با همکاری فنی و حرفه‌ای و جهاد کشاورزی استان همدان و با هدف تشویق و ترغیب خانواده‌ها برای تهیه غذای دریایی برگزارشد.

هم اکنون مصرف سرانه مصرف ماهی و آبزیان در جهان ۲۴ کیلوگرم، در ایران ۱۳ کیلوگرم و در استان همدان کمتر از ۸ کیلوگرم به ازای هر نفر در سال است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.