جوجه‌ریزی در استان سمنان ۲۲ درصد افزایش یافت

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: ۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی سال ۱۴۰۲ در این استان انجام شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش ۲۲ درصدی داشت.

حسینی گفت: استان سمنان با کمبود تولید گوشت مرغ مواجه نیست و حدود ۳۰ درصد تولید مرغ در این استان خودمصرفی است و ۷۰ درصد دیگر مازاد و به بازار استان‌های همجوار از جمله تهران ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: استان سمنان در زمینه تامین گوشت قرمز نیز مشکلی ندارد و متناسب با نیاز استان تولید می‌شود، اما با توجه به قیمت گوشت قرمز تقاضا نسبت به گذشته کمتر شده و استقبال بیشتر از گوشت مرغ است.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان بیان کرد: میانگین روزانه نیاز گوشت قرمز این استان در روزهای عادی بین ۱۰ تا ۱۲ تن است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار