کشت محصولات کم‌آب‌بر در گرمسار در اولویت باشد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار با بیان اینکه مدیریت منابع آبی در کشت محصولات بهاره به طور جدی در دستور کار است، گفت: کشت محصولات کم‌آب‌بر در این شهرستان پیگیری می‌شود.

جورابلو، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار  با اشاره به آغاز برداشت غلات و آغاز کشت بهاره به‌عنوان کشت دوم گفت: توجه به محدودیت منابع آبی و مدیریت مناسب آب عامل تداوم کشت بهاره در شهرستان گرمسار است.

وی خاطرنشان کرد: کشت اراضی کشاورزی بعد از برداشت جو و گندم به عنوان کشت دوم در شهرستان گرمسار سنتی دیرینه است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار با بیان اینکه در کشت دوم کشاورزان به درآمد مضاعفی می‌رسند، گفت: کشت بیش از سه هزار هکتار پنبه، صیفی‌جات، ذرت و حبوبات در گذشته که شرایط آبی مناسبی وجود داشت؛ زمینه ایجاد اشتغال و درآمد مضاعف برای کشاورز را فراهم می‌کرد.

جورابلو افزود: اما در حال حاضر و در شرایطی که با خشک‌سالی و بحران کم‌آبی مواجه هستیم اگر مدیریت درستی در این زمینه صورت نگیرد، با توجه به محدودیت منابع آبی ممکن است در آینده حتی برای تأمین آب برای کشت اول هم با چالش مواجه شویم و از این رو مدیریت منابع آبی در بخش کشاورزی امری ضروری است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار