مدیر شبکه بهداشت و درمان مهریز گفت: با توجه به اینکه آب بدن میزان قابل توجهی از وزن بدن انسان را به خود اختصاص می‌دهد، حفظ و تنظیم مقدار آب بدن در تابستان، بسیار مهم است. 

 مختاری مدیر شبکه بهداشت و درمان مهریز گفت:گرمای شدید هوا باعث از دست رفتن آب بدن می‌شود و با توجه به اینکه آب بدن میزان قابل توجهی از وزن بدن انسان را به خود اختصاص می‌دهد، حفظ و تنظیم مقدار آب بدن در تابستان، بسیار مهم است. 

وی افزود: مصرف برخی شربت‌ها یا عرق‌های گیاهی، می‌تواند آب کافی را به بدن شما برساند تا مشکل کم آبی به حداقل برسد و عطش شما را کاهش دهد.

مختاری ادامه داد: در فصول گرم یکی از اصلی‌ترین راه‌ها برای به تعادل رساندن دمای بدن، تعریق و ادرار است، بدن انسان توسط فعالیت غدد تعریق و دفع ادرار سعی دارد درجه حرارت خود را کاهش دهد.

وی، مصرف میوه‌های آب دار را در فصل گرما توصیه کردو افزود: میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند، به حفظ تعادل آب و الکترولیت‌های بدن کمک و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری می‌کند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان مهریز گفت: همچنین مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم‌شربتی و ریحان، شربت خاکشیر، بیدمشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه می‌شود. مختاری تصریح کرد: هنگام گرمازدگی بسیاری از صیفی‌ها مانند خیار، هندوانه، انگور، موز، سیب، طالبی، نعناع، لیمو ترش، کاهو، پیاز و کرفس، جایگزین الکترولیت‌ها یا مواد معدنی از دست رفته بدن خواهند شد که مصرف آنها توصیه می‌شود.

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار