
کرمان موتور یکی از شرکتهای خودروساز و واردکننده خودروهای خارجی است که مشتریان ویژه خود را دارد. اما مدتی است متقاضیان از تاخیر در تحویل خودرو توسط این شرکت گلایهمند هستند.
شهروند خبرنگار ما در ادامه به شرح مشکلات خود پرداخت و از مسئولان درخواست رسیدگی کرد.
متن پیام شهروند خبرنگار
باسلام و عرض ادب؛ اعتراض متقاضیان کرمان موتور برای تاخیر در تحویل خودرو و همچنین به دلیل اینکه خسارت تاخیر در تحویل را پرداخت نکنند خودروها پلاک گذاری میکنند، اما تحویل مشتری نمیدهند از طرف دیگر چکهایی که برای اقساط خودرو گرفتند به اجرا گذاشتند هنوز خودرو را تحویل ندادند و انتظار دارند اقساط پرداخت شود. خواهش میکنم پیگیری کنید.
برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.
متاسفانه من هم نادانسته این شاتلاه بزرگ رو انجام دادم و از کرمان موتور نقدا خودرو تحویل ۹۰ روزه kmc x5 خریداری کردم. قرار بر تحویل خودرو در آذر بود اما الان ک اسفند هست هم تحویل ندادن. جوابی هم نمیدن. با امور مشتریان هم تماس میگیرم برخورد به شدت بدی با آدم میکنن، انگار ما مجرمیم و ایراد از ماست ک پول رو یکجا بهشون دادیم و الان مزاحم استراحت و ارامششون شدیم ک خودرو خودمون رو مطالبه میکنیم. متاسفانه این شرکت اول میگه پول بریز، بعد بیا نمایندگی قرار داد رو امضا کن. قرارداد هم به شدت یک طرفست، یعنی حتی حق هر گونه اعتراص به مراجع قانونی رو هم طی این قرارداد از مشتری گرفتن. واقعا در شرایطی ک دلار. طلا، گوشت و هر چیزی تو این جامعه چند برابر میشه، این رفتار شرکت ک تا میبینن طلا و دلار داره میره بالا، پول مردم رو گروگان میگیرن این ظن رو به وجود میاره ک به جای تمرکز روی تحویل خوردوی مشتریان، در حال سرمایه گذاری رو اینهاست. جالبه موقع واریز وجه، مشتری یک ثانیه هم نباید دیر کنهز اما شرکت میتونه تا هر وقت دلش خواست در تحویل خودروها تعمدا تعلل کنه، حتی بعد تحویل خورو هم میگه من فقط جریمه تاخیر تا زمان اسم ام اس شاستی رو میدم. یعنی اگر الان اسم ام اس بیاد و شما ۴ ماه بعدش خودرو رو بگیری دیگه مشکل شرکت نیست، در حالی ک ما خودرو رو با شرایط ۹۰ روز برای تحویل خریداری کردیم و نه ۹۰ روز برای پیامک شاستی. واقعا جای تاسف داره ک با همه این شرایط یک طرفه، شرکت بعد از تحویل خوردو هم مشتری رو حداقل ۳ ماه میندازه در پروسه گرفتن جریمه و در آخر هم جوری محاسبات رو انجام میده ک هیجی دست مشتری رو نمیگیره و همون پول ناچیزم دیگه با توجه به افت ارزش ریال، ارزشش رو از دست داده. این در شرایطی هست ک شرکت در طول این مدت با پول های ما حسابی در بازار طلا و دلار نوسان گیری کرده. این نامه رو برای همه کسایی ک میخوان به این شرکت اعتماد کنن مینویسم و برادرانه به همتون توصیه میکنم لطفا فریب این شرکت رو نخورید و هرگز از این شرکت خرید نداشته باشید. مطمین باشید بزرگترین اشتباه عمرتون رو خواهید کرد.
پاینده باشید
متاسفانه من هم نادانسته این شاتلاه بزرگ رو انجام دادم و از کرمان موتور نقدا خودرو تحویل ۹۰ روزه kmc x5 خریداری کردم. قرار بر تحویل خودرو در آذر بود اما الان ک اسفند هست هم تحویل ندادن. جوابی هم نمیدن.
پاینده باشید
چند روز دیگه پول به دستم میرسه
چند روز دیگه پول به دستم میرسه
- پیامک شاسی نیومده هنوز!
- چک هم عقب نمیندازن!
- زنگ هم میزنی میگن همینه که هست!
اگه همون مرداد این پولو طلا گرفته بودیم، الان میشد نقد همین ماشینو خرید تازه خبری از چک هم نبود
کسی تجربه ای داره چکار میشه کرد؟
اردیبهشت ثبت نام کردم الان ۵ماه تاخیر داره نمایندگی خودکار تبریز میگه تولید نداره ولی باز امروز ثبت نام گذاشته!
واقعا متاسفم براشون