رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی گفت: مدال‌آوران مسابقات ورزشی می‌توانند به عنوان دانشجومعلم تربیت‌بدنی وارد دانشگاه فرهنگیان شوند.

چندی پیش علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در جمع کاروان ورزشی دانش‌آموزان اعزامی به رقابت‌های جهانی ۲۰۲۴ بحرین در اردوگاه شهید باهنر گفته بود: تلاش خواهیم کرد تا شرایط پذیرش دانش‌آموزان مدال‌آور را در رشته‌های تربیت بدنی و دانشگاه فرهنگیان فراهم کنیم.

در همین باره حسین بابویی، رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که مدال‌آوران مسابقات ورزشی و المپیک دانش‌آموزی می‌توانند وارد دانشگاه فرهنگیان شوند؛ گفت: مدال آوران مسابقات ورزشی می‌توانند به عنوان دانشجومعلم تربیت‌بدنی برای متوسطه اول و دوم وارد دانشگاه فرهنگیان شده و پس از دریافت مدرک معلم شوند.

او ادامه داد: نخبگان ورزشی علاوه بر دبیر تربیت‌بدنی، می‌توانند آموزگار مدارس ابتدایی شده و طبیعتا تمام دروس ابتدایی را به دانش‌آموزان تدریس کنند.

بابویی با بیان این که مدال‌آوران ورزشی ابتدا باید در دانشگاه فرهنگیان تمام واحد‌های درسی را بگذرانند؛ تصریح کرد: جذب نخبگان ورزشی باعث رفع کمبود نیروی انسانی در حوزه تربیت‌بدنی نمی‌شود؛ چرا که وزارت آموزش و پرورش در این حوزه به شدت دچار کمبود معلم است.

رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی اظهار کرد: جذب نخبگان ورزشی به وزارت آموزش و پرورش در کمبود نیروی انسانی کمک می‌کند؛ اما این مشکل را رفع نمی‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۲۲:۳۱ ۱۲ آذر ۱۴۰۳
سلام این جز طرح استعداد برتر یا اگه اون اجرایی نشه این هست ؟
و اینکه ثبت نامش کیه
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۲:۳۸ ۰۶ آذر ۱۴۰۳
این کار درست نیست.