فرمانده انتظامی شهرستان خاش گفت: طبق بررسی‌های به عمل آمده، بسیاری از آسیب‌های اجتماعی، نا امنی‌ها و وقوع جرایم محصول ورود و حضور بی‌شمار اتباع غیرقانونی در منطقه است.

سرهنگ غلامرضا نورا در دیدار با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اسماعیل آباد خاش بیان کرد: با توجه به شرایط مهیا شده در کشور هم‌جوار برای ادامه و گذران زندگی، اتباع افغانی به صورت خودمعرف جهت بازگشت به کشورشان اقدام نمایند.
وی اظهار داشت: بر حسب تصریحات قانون و مصوبات و دستورالعمل‌های صادره، ناگزیریم با همکاری اقشار مختلف مردم، نسبت به شناسایی و طرد قانونمند اتباع، مبادرت و اقدام نماییم.
فرمانده انتظامی خاش برای احداث کلانتری در شهر اسماعیل‌آباد قول مساعدت داد و افزود: موضوع بازگشت اتباع غیرقانونی مهم و ضروری بوده و همکاری مردم و مسئولان را سبب تسریع در روند اجرای این طرح دارای اهمیت است.
سرهنگ نورا تصریح کرد: سرمایه‌های اصلی جامعه، مردم هستند که برای نظم‌بخشی و حفاظت از جان و مال و ناموس آنان، وظیفه داریم و تلاش خواهیم کرد.
سرهنگ نورا افزود: با آسیب‌شناسی عواملی که باعث بی‌نظمی و اختلال در زندگی روزمرۀ مردم عزیزمان می‌شود، با برنامه‌ریزی و همکاری همگانی برای نظم و آسایش مردم عزیز، گام‌هایی برداریم.
شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اسماعیل‌آباد خاش با فرماندهی انتظامی این شهرستان دیدار کردند.
ابراهیم شهنوازی رییس شورای شهر اسماعیل آباد خاش گفت: تلاش شبانه روزی و تعامل و هماهنگی مردم و نیروی انتظامی، سبب ایجاد امنیت پایدار می‌گردد که پیش‌زمینه توسعه پایدار است.
در این دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اسماعیل‌آباد، صدور اوامر مقتضی و پیگیری تأمین اعتبارات جهت احداث کلانتری در شهر اسماعیل‌آباد را خواستار و افزایش تعاملات مردم و مجموعه خدمتگزاران و نیروی انتظامی را از ضروریات جامعه دانستند که منجر به افزایش امنیت اجتماعی می‌گردد.
مقرر گردید موضوع بازگشت اتباع از شهر اسماعیل‌آباد، اطلاع‌رسانی گردد تا به صورت خودمعرف اقدام کنند و در غیر اینصورت در زمان معین، حسب دستورالعمل نسبت به طرد اجباری آنان اقدام خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار