مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از واگذاری خانه تاریخی آصف به سرمایه‌گذار بخش خصوصی خبر داد.

حسن محمدی ادیب گفت: در ادامه روند احیای بناهای تاریخی استان اردبیل، خانه تاریخی آصف به منظور مرمت، احیا و بهره‌برداری به سرمایه‌گذار بخش خصوصی واگذار شد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل با اشاره به اینکه تا کنون چهار بنای تاریخی به بخش خصوصی واگذار شده است، افزود: خانه آصف بعد از خانه‌های شریعت، خادم‌باشی و وهاب‌زاده چهارمین خانه تاریخی است که در کمتر از یک سال گذشته به بخش خصوصی واگذار می‌شود.
او تاکید کرد: حمام تاریخی اوچدکان نیز در شرف واگذاری است و با این واگذاری‌ها تقریبا تکلیف بناهای تحت مالکیت اداره کل میراث‌فرهنگی مشخص می‌شود و علاوه بر اینکه این بناها از خطر تخریب دور می‌مانند، احیای آنها در رونق صنعت گردشگری نیز نقش ایفا می‌کند.
محمدی ادیب ادامه داد: واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی در قالب اجاره بلند مدت و با شرط مرمت، بازسازی و احیا طبق نظارت و نقشه‌های میراث‌فرهنگی اتفاق می‌افتد و مناسب‌ترین روش برای حفاظت از این بناها است.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.