روزه داران در ماه مبارک رمضان به انواع خاصی از غذا‌ها نیاز دارند که در دوران روزه داری به آن ها احساس سیری بدهد و روحیه را بهبود بخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی کسیانا زاباتورینا، متخصص تغذیه می‌گوید: «محصولات غذایی زیادی وجود دارند که برای مدت طولانی به ما احساس سیری می‌دهند و همچنین خلق و خوی ما را بهبود می‌بخشند. به عنوان مثال، شکلات تلخ حاوی حداقل ۷۰ درصد کاکائو به عنوان یک ماده غذایی مفید در نظر گرفته می‌شود که هورمون اندروفین یا همان هورمون شادی است. همچنین آجیل و به ویژه گردو و بادام سرشار از اسید‌های امگا ۳ و منیزیم است و این عناصر برای مبارزه با بد خلقی مفید هستند.»

وی افزود: «از جمله غذا‌های مفید در روزه داری می‌توان به ماهی‌های سرشار از چربی‌های مفید مانند سالمون و ماهی اشاره کرد که منبع مهم پروتئین و سرشار از اسید‌های امگا ۳ هستند که با استرس مبارزه می‌کنند.»

زاباتورینا همچنین خاطرنشان کرد که موز یک ماده غذایی مفید برای بهبود خلق و خوی محسوب می‌شود؛ زیرا سرشار از کربوهیدرات است و به جذب تریپتوفان به بدن کمک می‌کند. همچنین سرشار از ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌ها است که به بدن در مبارزه با استرس و بهبود خلق و خوی کمک می‌کند.

این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: «سبزیجات برگی مانند اسفناج، کلم و همچنین فرآورده‌های لبنی تخمیری از جمله مواد غذایی سالم محسوب می‌شوند که تولید سروتونین و اندورفین را در بدن تحریک می‌کنند که برای بهبود خلق و خو ضروری هستند.»

برای جلوگیری از احساس گرسنگی در ماه مبارک رمضان، متخصصان تغذیه مصرف برخی از مواد غذایی سرشار از چربی و پروتئین مانند آجیل، لبنیات، تخم مرغ و گوشت سفید را توصیه می‌کنند و مصرف خرما را به عنوان منبع کربوهیدرات و ویتامین‌های مفید به حساب می‌آورند.

منبع: نووستی

برچسب ها: ماه رمضان ، روزه داری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار