با نزدیک شدن به نوروز ۱۴۰۴، کهگیلویه و بویراحمد خود را برای میزبانی از مسافران نوروزی آماده می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛  زینب خوش اندیش_ استاندار استان ضمن تأکید بر حفظ حرمت ماه مبارک رمضان، از برنامه‌ریزی گسترده برای خدمات‌رسانی به گردشگران و تأمین زیرساخت‌های لازم خبر داد.

یداله رحمانی صبح امروز در نشست ستاد خدمات سفر اعلام کرد که از هم‌اکنون این ستاد در مرکز استان و شهرستان‌ها فعال شده و تا ۱۵ فروردین خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی ادامه خواهد داشت. وی همچنین به لزوم زیباسازی شهرها، تأمین امکانات رفاهی، ایمن‌سازی جاده‌ها و تنظیم بازار شب عید اشاره کرد و از مسئولان خواست تا تدابیر لازم برای چهارشنبه‌سوری ایمن و کاهش تصادفات جاده‌ای اتخاذ شود.

به گفته استاندار، ۱۳۲ مدرسه با بیش از ۱,۰۰۰ کلاس درس برای اسکان مسافران نوروزی آماده شده است و در صورت نیاز، این ظرفیت افزایش خواهد یافت. همچنین هلال‌احمر، اورژانس و سایر نهادهای خدماتی در آماده‌باش کامل خواهند بود تا تعطیلاتی ایمن و خاطره‌انگیز برای مسافران رقم بخورد.

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.