معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، خواستار توجه ویژه به بحث پدافند غیرعامل در برنامه‌ریزی‌های ادارات شد و تاکید کرد: پدافند غیرعامل ارزان‌ترین راه مقابله با بحران است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ هستی محمدی - علی‌اکبر ورمقانی در ششمین جلسه شورای پدافند غیرعامل استان خاطرنشان کرد: باید در برنامه‌ریزی‌های ۱۴۰۴ دستگاه‌های استان، پدافند غیرعامل نظام‌مندتر و برنامه‌های قابل اجرا در این حوزه تعریف شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان بر اهمیت اطلاع‌رسانی در خصوص پدافند غیرعامل تاکید کرد و افزود: این واژه باید ملکه ذهن تمام شهروندان شود و اهمیت آن را درک کنند.

وی در ادامه اهمیت دوگانه سوز کردن نانوایی‌ها را یادآوری کرد و از جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های ذیربط خواست برای مجاب کردن خبازان به این کار، برنامه‌ریزی کنند.

ورمقانی همچنین برگزاری مرتب جلسات استانی و شهرستانی شورای پدافند غیرعامل، تسریع در اجرای دستورالعمل‌ها و ارسال گزارش‌ها، اجرای طرح‌های خودحفاظتی، تعیین کارشناس پدافند غیرعامل در تمامی ادارات و برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارکنان را اموری ضروری عنوان کرد.

تجهیز ساختمان فعلی و تسریع در تکمیل ساختمان جدید انتقال خون استان از دیگر موارد مورد تاکید در این جلسه بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha