سرهنگ علی اصغر شریفی، رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، در برنامه شهر امن به یکی از دلایل اصلی ترافیک پایتخت در روز‌های پایانی سال و اعمال قانون سالیانه تخلفات ساکن پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش مرکز برخط پلیس راهور تهران بزرگ، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز برخط پلیس راهور تهران بزرگ، با اشاره به یکی از دلایل اصلی ترافیک پایتخت در روز‌های پایانی سال و تردد خودرو‌های مختلف از شهر‌های اطراف به پایتخت، موثر در ترافیک تهران به تخلفات ساکن در تهران نیز اشاره کرد.

رئیس مرکز اطلاع رسانی در خصوص اعمال قانون برخورد با تخلفات ساکن در ۱۱ ماهه سال جاری در پایتخت به عدد ۹ میلیون ۶۰۰ هزار فقره اعمال قانون برای تخلفات ساکن اشاره کرد و گفت: در بحث تخلفات حادثه ساز در ۱۱ ماه ۱۴۰۳، نیز ما به عدد ۱ میلیون ۸۰۰ هزار فقره اعمال قانون رسیده‌ایم که می‌تواند در نوع خود بی نظیر باشد.

سرهنگ علی اصغر شریفی در خصوص تخلفات ساکن موثر در ترافیک و تصادفات نیز گفت: تخلفات ساکن به خصوص در معابر منتهی به مراکز خرید در پایان سال می‌تواند عامل ترافیک و کاهش سرعت تردد باشد که پلیس با این تخلفات برخورد جدی خواهد کرد.

شریفی در پایان در خصوص تخلفات حادثه ساز پایتخت نیز گفت: بخش عمده‌ای از حوادث جبران ناپذیر از تصادفات شهر تهران به تخلفات حادثه ساز مانند سرعت و سبقت غیر مجاز، حرکات مارپیچ و حرکات مخاطره آمیز در بزرگراه‌ها مرتبط می‌شود که در سال ۱۴۰۳ و در ۱۱ ماهه سال جاری بیش از ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار فقره اعمال قانون تخلفات حادثه ساز ثبت شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۰ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳
رسالت به سمت سیدخندان همه ماشینها ازخط ویژه عبور میکنند جلوی پلیس ، پلیس هم کاری نداره
آخرین اخبار