رئیس پلیس آگاهی پایتخت از انهدام باند مخوف قاچاق اعضای بدن خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر فعالیت غیرقانونی یک شبکه بین‌المللی قاچاق اعضای بدن، کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان ری موفق به شناسایی و انهدام این باند سازمان یافته شدند.

این مقام ارشد انتظامی گفت: عملیات در ساعات ابتدایی بامداد روز پنجشنبه و پس از انجام اقدامات پیچیده دقیق اطلاعاتی ماموریت آغاز شد و در جریان چند عملیات همزمان و غافلگیرانه در مناطق مختلف دولت‌آباد، ۹ نفر از اعضای اصلی این شبکه که شامل ۵ تبعه عراقی و ۴ تبعه ایرانی بودند، دستگیر شدند.

سردار گودرزی متذکر شد: این باند مجرمانه با پوشش یک مؤسسه خیریه، اقدام به اغفال اتباع خارجی از جمله عراقی و سودانی می‌کرد و پس از انتقال آنان به کشور، در اماکنی فاقد استاندارد‌های بهداشتی و درمانی، اعضای بدن آنها نظیر کلیه و قرنیه را به‌ صورت غیرقانونی برداشت می‌کرد. این افراد پس از ورود، در پاتوق‌های از پیش تعیین‌شده اسکان داده شده و تحت جراحی‌های سنگین و غیرمجاز قرار می‌گرفتند.

وی افزود: از متهمان مقادیر قابل‌توجهی اموال و تجهیزات مرتبط با این فعالیت غیرقانونی کشف شد که شامل ۱۴ پک مدارک پزشکی، ۸۶۰۰ دلار، ۶۰۰۰ دینار، ۸۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان، ۵۰۰۰ دنگ ویتنام، یک فقره چک ۸ میلیارد ریالی، بیش از ۲۵ دستگاه گوشی هوشمند، لپ‌تاپ، پرینتر، دوربین‌های حرفه‌ای، DVR، گاوصندوق و مقادیری داروی غیرمجاز برای بیماران دیالیزی است.

سردار گودرزی گفت: مبارزه با باند‌های قاچاق اعضای بدن که جان انسان‌ها را بازیچه سودجویی خود قرار می‌دهند، یکی از اولویت‌های جدی پلیس آگاهی است و با قاطعیت با این پدیده برخورد خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: پرونده این باند با هماهنگی مراجع قضایی در حال رسیدگی است و تحقیقات برای شناسایی سایر عوامل همچنان ادامه دارد.

منبع: تسنیم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۴ ۲۴ فروردين ۱۴۰۴
وحشتناکه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۶ ۲۳ فروردين ۱۴۰۴
چه جنایت هایی انجام دادند
پس سر شبکه هاشون چی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۲ ۲۳ فروردين ۱۴۰۴
احسنت‌درود
United States of America
ناشناس
۱۷:۲۶ ۲۳ فروردين ۱۴۰۴
کلیه شنیده بودیم ولی قرنیه نه ولی کلا اگه خطر چونی نذاشته باشه و فرد بتونه به زندگی عادی خودش ادامه بده میتونه اهدا کنه یا بفروشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۱ ۲۳ فروردين ۱۴۰۴
احتمال زیاد در مشهد باشد
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۷:۱۵ ۲۳ فروردين ۱۴۰۴
سردار اگر خریدار نباشه والا فروشنده هم نیست. ببینید و بگویید به کی می‌فروختند؟ آنها را هم دستگیر کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۱ ۲۳ فروردين ۱۴۰۴
حکم همه این افراد باید اعدام در ملا عام باشه دیگه جان انسانها انقدر بی ارزش هست باید شدید و با جدیت تمام موضوع انجام بشه خیلی خطرناک هست
آخرین اخبار