جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان دلیجان از درگیری منجر به تیراندازی چند جوان در یک دورهمی شبانه خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان -  سرهنگ کیان شیخی جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان دلیجان  گفت: در پی اعلام گزارشی به مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ مبنی بر نزاع و درگیری مسلحانه چند جوان در یکی از مناطق اطراف شهرستان، بلافاصله ماموران انتظامی در محل درگیری حاضر شدند.

وی افزود: پس از حضور پلیس در صحنه و تحقیقات صورت گرفته مشخص شد، ۶ جوان که از مدت‌ها پیش دارای اختلافات قبلی بوده پس از یک دورهمی شبانه، در این محل درگیر و بر اثر تیراندازی یکی از طرفین ۲ نفر از آنها مورد اصابت گلوله قرار گرفته و مجروح می‌شوند.

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان دلیجان با اشاره به انتقال ۲ مجروح این درگیری به بیمارستان، اظهار کرد: در عملیات پلیسی چهار نفر از عاملین این نزاع که قبلاً نیز سابقه نزاع و درگیری داشتند، توسط مأمورین انتظامی دستگیر و جهت تحقیقات تکمیلی به یگان منتقل شدند.

سرهنگ شیخی عنوان کرد: در این رابطه یک قبضه سلاح کلت کمری و ۶ فشنگ، یک دستگاه شوکر برقی و همچنین مقادیری مشروبات الکلی کشف و ضبط شد.

وی تاکید کرد: پلیس با مجرمان و افرادی که بخواهند نظم و امنیت عمومی جامعه را مختل کنند برابر قانون و با جدیت برخورد می‌کند.

منبع:پایگاه خبری پلیس استان مرکزی 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.