تحلیلگر مسائل فلسطین درباره اظهارات اخیر محمود عباس نکاتی را بیان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛مراد حرفوش تحلیلگر مسائل فلسطین درباره اظهارات اخیر محمود عباس گفت: در روزهای گذشته شاهد برگزاری نشست هایی بودیم برای مثال نشست سازمان آزادی بخش فلسطین که به دلیل اینکه ملت فلسطین مدتهاست در معرض این نسل کشی قرار گرفته اند. متاسفانه در این نشست ها حرف هایی بیان شد که از سوی جنبش های ملی فلسطین تایید نیست و متاسفانه  امکان حضور در این نشست ها برای سایر محورهای مقاومت جود نداشت. 

وی ادامه داد: بدون شک این توهین اخیر محمود عباس به فلسطین مد نظر هیچ یک از گروه های فلسطین نبوده است. حماس نیز اشاره کرد که این اظهارات اختلافات را بیشتر دامن خواهد زد.

حرفوش بیان کرد: بدون شک واکنش منفی به اظهارات محمود عباس بسیار پررنگ است . اگرچه نوار غزه هدف حملات متعدد قرار دارد اما همچنان مقاومت میتواند به دشمنان خسارت وارد کند. اخیرا یکی از افسران رژیم صهیونی به دلیل عملیات مقاومت کسته شده است که این نشان از پویایی گروه های مقاومت دارد. صبح امروز نیز مقاومت فلسطین کمینی بر سر راه رژیم صهیونی قرار داد که نشان از فعال بودن مقاومت دارد. 

گفتنی است کمیته‌های مقاومت فلسطین با صدور بیانیه‌ای به مواضع زننده محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان علیه حماس واکنش نشان داد.

در بیانیه کمیته‌های مقاومت فلسطین آمده است: ما به شدت سخنرانی توهین آمیز محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین علیه ملت فلسطین و مساله عادلانه آنها و خون شهدا و رنج‌های اسرا را محکوم می‌کنیم که در آن خواستار تسلیم اسرای اسرائیلی شده و قهرمانان مقاومت را با توصیفاتی توهین آمیز و خارج از آداب و سنت‌های ملت مجاهد فلسطین خطاب قرار داد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار