مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ علت تیراندازی در منطقه کهریزک را تشریح کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در اطلاعیه‌ای علام کرد: ساعت ۰۵:۳۰ روز شنبه -ششم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴- مأموران کلانتری ۱۷۰ کهریزک در جاده قم به یک دستگاه پژو ۴۰۵ مشکوک می‌شوند.

با وجود دستور واحد گشت آشکار پلیس مبنی بر توقف خودروی ۴۰۵، راننده این خودرو با سرعت بالا اقدام به فرار می‌کند که در ادامه، مأموران با رعایت قانون بکارگیری سلاح، موفق به متوقف کردن خودرو می‌شوند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است که با دستگیری دو سرنشین خودروی ۴۰۵ و بررسی سوابق این افراد مشخص شد هر دو نفر از افراد سابقه‌دار در زمینه سرقت بویژه سرقت وسایط نقلیه می‌باشند که تحقیقات تکمیلی از این افراد در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: فراجا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Netherlands (Kingdom of the)
ناشناس
۱۲:۴۷ ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
قاتل شرور درملایر که طریف یک هفته دونفر را کشت وآزادانه در تردد است وقانون هم از ترس ایل تبار قاتل جرات دستگیری او را ندارد
آخرین اخبار