
باشگاه خبرنگاران جوان - سردار مجید کریمی امروز -سهشنبه ۹ اردیبهشتماه- گفت: براساس اعلام مرجع قضائی فردی به اتهام خیانت در امانت از یک شرکت حمل و نقل، تحت پیگرد قانونی قرار گرفت.
رئیس پلیس بین الملل فراجا اظهار کرد: این متهم با سوء استفاده از اعتماد شاکی، پس از دریافت مبلغ ۸۶۰ هزار دلار از تعهدات خود سرباز زده و به صورت غیر قانونی به یکی از کشورهای همسایه متواری میشود.
سردار کریمی خاطرنشان کرد: پلیس بین الملل فراجا با استفاده از ظرفیتهای سازمان اینترپل و هماهنگیهای لازم با مراجع مربوطه داخلی و خارجی، علیه متهم اعلان قرمز صادر کرد و شناسایی این شخص به صورت ویژه در کشورهای منطقه در دستور کار قرار گرفت.
وی ضمن اشاره به تلاشهای بیوقفه انجام شده در پلیس بین الملل فراجا، تصریح کرد: به موازات اقدامات بین المللی برای ردیابی متهم در کشورهای احتمالی محل تردد و انعکاس اعلان قرمز صادره به مبادی ذیربط، در نهایت نامبرده در مبادی ورودی و خروجی کشور دستگیر و امروز -نهم اردیبهشت- برای ادامه روند رسیدگی پرونده، تحویل مقامات قضائی شد.
منبع: فراجا